Altaylılar (Ülküköy) Mahallesin’de Yeni Yerleşim Yerinlerine Yeni Kanalizazyon Hattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesine bağlı Altaylılar Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanında, vatandaşlara sağlıklı ve güvenli altyapı temin etmek üzere kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. 

15 Nisan 2018 Pazar, 00:26
Altaylılar (Ülküköy) Mahallesin’de Yeni Yerleşim Yerinlerine Yeni Kanalizazyon Hattı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MESKİ Genel Müdürlüğü,Mersin il genelinde yürüttüğü çalışmalarla Mersin Büyükşehir Sınırları içerisinde tüm ilçelerin altyapı sıkıntısı yaşamasının önüne geçiyor. MESKİ, Tarsus İlçesi Altaylılar Mahallelesinde imara yeni açılan bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Altı  aylık bir süre içerisinde yaklaşık 4 bin 900 metre kanalizasyon  şebeke hattı döşemesi  ile birlikte, bölgede ikamet edecek vatandaşlara sağlıklı ve güvenli kanalizasyon altyapısı temin edilerek atıksu sorunları yaşamalarının önüne geçildi. 
Ayrıca Tarsus İlçesi,muhtelif kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları kapsamında Şahin, Kırklarsırtı, Kavaklı, Fahrettin Paşa, Akşemsettin, Gazipaşa, Öğretmenler, Reşadiye Mahalleleri ve Yüzbaşı Caddesinde yaklaşık 6 bin 278 metre kanalizasyon şebeke hattı döşenerek mahallellerin kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu.
“MESKİ tarafından ne istersek yapılıyor” 
Altaylılar Mahalle Muhtarı Mehmet Ölmez, “Mahallemiz şehir merkezinde ve hızlı gelişen bir konumda olduğu için her gün yeni bir yapılaşmayla karşılaşıyoruz. Yapılaşmanın başladığı parsellerde inşa edilen yeni konutlara altyapı ihtiyacı nedeniyle MESKİ yetkilileri kanalizasyon çalışması geçekleştirdi. Gerek içme suyu gerekse kanalizasyon çalışmalarından oldukça memnunuz. Bizim talep etmemize gerek kalmadan bir bakmışız MESKİ iş makinaları ve personeliyle mahallemizde çalışıyor. Mahalleli olarak MESKİ’nin çalışmalarından memnunuz Başkanımız Burhanettin Kocamaz, MESKİ Genel Müdürümüz Baha Günhan Güngördü ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı