Anamur Belediye Başkanı Türe’ye Patentli Şalgam İkramı

Anamurda ürettiği doğal şalgam suyunun patentini alan Zeynel Abidin Kara, sektörde ki yerini oğlu Ahmet Kara ile pekiştiriyor.

28 Ağustos 2018 Salı, 19:41
Anamur Belediye Başkanı Türe’ye Patentli Şalgam İkramı
-

Anamurda ürettiği doğal şalgam suyunun patentini alan Zeynel Abidin Kara, sektörde ki yerini oğlu Ahmet Kara ile pekiştiriyor. Türkiye de ilk Doğal şalgam suyu patentini alarak marka haline gelen Zeynel Şalgamlarını her fırsatta tanıtarak babasından aldığı bayrağı daha da ileriye götürmeye çalışan Ahmet Kara, Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret ederek hem markalarını tanıttı, hem de ikram etti.
Başkan Türe’nin kendilerini oldukça sıcakkanlı ve samimi karşıladığını kaydeden Ahmet Kara, “Doğal şalgam suyu patentini aldıktan sonra belediye başkanımıza göstermek için ziyarette bulunduk. Yine Türkiye de ilk keçiboynuzlu şalgam suyunu ve atom ( kabuk tarçın & taze zencefilli) şalgam suyunu ürettik. Hiçbir koruyucu madde kullanmadan raf ömrünün bir yıl olmasını sağladık. Patentimizdeki en önemli nokta burada. Hem doğal lezzet hem de koruyucusuz uzun raf ömrü olmasıdır.” Dedi. Keçiboynuzlu şalgam suyunda keçiboynuzunu kaynatmadan, yani etken maddelerini öldürmeden mayalama yöntemiyle bu sonuca ulaştıklarını kaydeden Ahmet Kara ayrıca, atom şalgam suyunda taze zencefil ve kabuk tarçını da kaynatmadan mayalama yöntemiyle şalgam suyu ile buluşturduklarını söyledi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Türe de Zeynel Kara’nın 30 yıllık mücadelesini kendisinin de yakından takip ettiğini ve bu konuda gösterdiği başarının takdire değer olduğunu söyledi. Zeynel Şalgamlarının kesinlikle Türkiye pazarına açılması gerektiğini ve bu konuda Belediye Başkanı olarak elinden gelen desteği vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Türe, Babasını bu gayretini yarı yolda bırakmadığı için genç girişimci Ahmet Kara’yı da tebrik etti. Zeynel Şalgamlarının yüzde yüz doğal olduğunu ve sağlık alanında gösterdiği faydanın bilim çevresi tarafından da tescillendiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Türe, bunun hem Anamur’un tanıtımı hem de sağlığımız açısından güçlü bir destek ürün olduğunu kaydetti.
Başkanın bu ifadelerini ise Rusya’dan gelen rapor sonuçları adeta destekliyor.
Rapora göre; Hazırlanan beyaz şalgam suyu, çok sayıda vitamin ve faydalı bileşenleri içermekte, ayrıca, ısı ve toksik maddeleri dışarıya atma, sindirim sisteminin iyileştirilmesi için mideyi güçlendirme, balgam giderme ve öksürük kesme, boşaltım sistemleri düzenleme, susuzluğu gidermek için vücut sıvı üretmesini iyileştirme, dalağın durumunu iyileştirme ve kalbi sakinleştirme etkilerinin yanı sıra kansere direnme, ve tedavi etme, kanser hücrelerinin yayılmasını engelleme etkisine sahiptir. Bunun dışında, sağlıklı şalgam suyunun yan etkileri bulunmayıp, yaşlı, genç, bayanlar ve çocukların dört mevsim içebileceği bir içecek olarak ifade ediliyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı