Ankara'da Bahçeli, Türk milletinin yeni yüzyılı kardeşliğin yüzyılı yapacağını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen iftar programında, Türk milletinin yeni yüzyılda kardeşliğin yüzyılına ulaşacağını vurguladı.

Ankara'da Bahçeli, Türk milletinin yeni yüzyılı kardeşliğin yüzyılı yapacağını ifade etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen iftar programında, Türk milletinin yeni yüzyılda kardeşliğin yüzyılına ulaşacağını vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve milletvekilleriyle bir araya geldiği iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ramazan’ın bolluk ve bereketini ruhumuzun derinliklerinde yaşıyoruz. Bölgesel sorunların ve insani krizlerin yaşandığı bu dönemde, mübarek ayın rahmet dolu atmosferinden ümidimizi hiç kesmedik" dedi. Bahçeli, İslam âleminin huzur içinde bir Ramazan geçirmesi gerektiğini dile getirerek, "Ne yazık ki, bu Ramazan ayı bölgemizdeki savaş ve şiddet olaylarıyla gölgelendi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Hedefleri

Bahçeli, Türk milletinin barış ve huzurla yeni yüzyılın yapı taşlarını döşeyeceğini belirtti. "Yeni yüzyılın ikinci çeyreğinde, ‘Terörsüz Türkiye’yi inşa edecek milli diriliş ruhu nice mucizelere imza atacaktır" diyen Bahçeli, Türkiye'nin üzerindeki yüklerden hızla kurtulmakta olduğunu kaydetti. "Türk milleti muazzam bir uyanışla yeni yüzyılı kardeşliğin yüzyılı yapacak" şeklinde konuştu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" hedefinin, Türk ve Türkiye Yüzyılına yönelik güçlü bir taahhüt olduğunu vurguladı. Anadolu coğrafyasında birliğin savunulması gerektiğini ifade eden Bahçeli, "Eğer birliğimizi savunamazsak, bu topraklarda asla tutunamayız" dedi. Bahçeli, bu hedefin ortak tarih ve kültürün altında birleşmeyi sağlayacağını belirtti.

Millilik ve Ahlak

Bahçeli, milli varlığa ve müdafaaya yemin ettiklerini ifade ederek, "Şehitlerimizin hatırasına saygı göstererek, bağımsızlığımızı ve milli varlığımızı cesaretle savunmalıyız" dedi. Siyasetin kalbine giden damarların açık olması gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, "Milli ahlak, milli ruhtur. Bu ruhu korumak, toplumumuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Tehditlere Karşı Duruş

Bahçeli, Türkiye'nin Siyonist algı ve istihbarat oyunlarının tuzağına kapılacak bir devlet olmadığını belirtti. "Hiçbir tehdide eyvallah demeyiz, diyemeyiz" diyen Bahçeli, Türkiye'nin stratejik dengeleme yapma yeteneğine sahip olduğunu ifade etti. "Savaşın bölgesel mahiyet kazanması ve etnik çatışmaların kışkırtılmasına karşı dikkatli olmalıyız" şeklinde uyarılarda bulundu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin