Ankara'da İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayram tatilinde 334 bin personel ve 49 bin ekip aracının görev alacağını belirtti.

Ankara'da İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayram tatilinde 334 bin personel ve 49 bin ekip aracının görev alacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından Kurban Bayramı'na dair bir mesaj yayımladı. Mesajında, "Teslimiyetin hikmetini, paylaşmanın bereketini ve kardeşliğin muhabbetini gönüllerimize taşıyan mübarek Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bakan Çiftçi, "Bayramlar; gönüllerin birbirine yaklaştığı, kırgınlıkların giderildiği ve hasretin vuslata erdiği müstesna zamanlardır. Bu günlerde milyonlarca vatandaşımız, sevdiklerine bayramlaşmak için yollara çıkacaktır" dedi. Ayrıca, her vatandaşın huzur içinde sevdiklerine kavuşmasını ve bayram sevincinin tüm evlerde yaşanmasını arzuladığını vurguladı.

Kurban Bayramı tatili süresince, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerinden toplam 334 bin 17 personel ve 49 bin 826 ekip aracının, karada, havada ve sahillerde milletin huzuru için 7/24 görev başında olacağını belirtti.

Bakan Çiftçi, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını isteyerek, "Trafikte en güçlü tedbir; dikkat, sabır ve sorumluluktur" hatırlatmasında bulundu. Yolların, ayrılığın acısına dönüşmemesi ve güvenli güzergahlar olması temennisinde bulundu.

Son olarak, aziz şehitlerin aileleri, kahraman gaziler ve mesai arkadaşları başta olmak üzere, Türk milletinin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik etti. "Kurban Bayramımız mübarek olsun" diyerek mesajını sonlandırdı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin