Antalya Aksu'da Başkan Yıldırım, Projeleri Yerinde İnceledi

Antalya Aksu Belediyesi Başkanı İsa Yıldırım, devam eden projeleri yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı ve bölgenin geleceği için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Antalya Aksu'da Başkan Yıldırım, Projeleri Yerinde İnceledi
Antalya Aksu Belediyesi Başkanı İsa Yıldırım, devam eden projeleri yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı ve bölgenin geleceği için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, çeşitli projeleri yerinde değerlendirmek üzere sahada incelemelerde bulundu. Bu kapsamda, Yeşilkaraman Mahallesi'ndeki Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı, Dumanlar Mahallesi'nde sürdürülen asfalt serim çalışmaları, Hacıaliler Mahallesi'nde yapımı devam eden Hacı Abdurrahman Meryem Tektaş Camii gibi önemli yapılar yer aldı. Ayrıca, Güzelyurt Mahallesi'nde geleceğin ulaşım ağını güçlendirecek yeni imar yolu oluşturulurken, Karaçallı Mahallesi ile Altıntaş ve Kemerağzı mahalleleri arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak yol çalışmaları da sürdürülmektedir.

Hizmetlerin Takibi

Yıldırım, projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alırken, belediyecilik anlayışlarının temelinin sahada olmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek olduğunu vurguladı. "Aksu’nun her mahallesine aynı hizmet anlayışıyla ulaşıyoruz. İlçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi planladığımız takvim doğrultusunda hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı. Ulaşım yatırımları çerçevesinde, Aksu'da asfaltsız yol bırakmamayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, yeni imar yollarıyla mahalleler arasındaki ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceklerini ifade etti.

Ayrıca, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı ile Hacı Abdurrahman Meryem Tektaş Camii gibi projelerin yapımında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Yıldırım, "Çok yakında bu yatırımlarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Aksu’nun ihtiyaç duyduğu her alanda üretmeye, yatırım yapmaya ve ilçemizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin