Olay, saat 20.15 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Menderes Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 64 yaşındaki Sebahattin Küpeli ile B.T. arasında alacak-verecek nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında B.T., cebinden çıkardığı bıçakla Sebahattin Küpeli'yi boyun ve sırtından yaraladı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ağır yaralanan Küpeli, hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kavga sırasında yaralanan şüpheli B.T. ise Antalya Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Olayın Detayları ve Aile Açıklamaları
İzmir'de yaşayan Sebahattin Küpeli'nin oğlu, babasının alacak-verecek meselesiyle ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Babasının iş yeri sahibi B.D.'nin teyze çocuğu olduğunu belirten Küpeli, "Babam yaklaşık 15 gün önce iş için Antalya’ya geldi. Emekli biriydi ve sadece kurbanlık işi için kısa süreli çalışıyordu. Şüpheli, iş yerindeki alacak-verecek nedeniyle babamdan para istemişti. Babamın bu olayla bir alakası yoktu" dedi.
Babasıyla İlgili Vahşet Suçlaması
Küpeli, babasıyla kimsenin husumeti olmadığını vurgulayarak, "Babamı tanıyan herkes onun ne kadar iyi bir insan olduğunu bilir. Herhangi bir hukuki problemi yoktu. Beni en çok üzen şey, babamın hunharca katledilmesi. Sırtından, boynundan ve karnından bıçaklayarak öldürdü. Bu, bir vahşet. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Suçlunun en ağır cezayı almasını istiyorum" şeklinde konuştu.
Hayatını kaybeden Sebahattin Küpeli’nin cenazesinin gerekli işlemlerin ardından defnedilmek üzere İzmir’e götürüldüğü öğrenildi.
