Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'nde, saat 10.30 sıralarında bir apartman dairesinde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, çevredeki vatandaşlar daireden yükselen dumanları fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Bu sırada apartmanda yaşayan diğer bireyler, güvenlik amacıyla bina dışına çıktı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın tamamen söndürüldü. İtfaiye ekipleri, yanan dairede duman tahliyesi de gerçekleştirdi.
Yangın sırasında dairede bulunan ve uykuda yakalanan bir kişi, dumandan etkilenerek 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın sonucunda dairenin bir odası tamamen yanarken, maddi hasar meydana geldi.