Antalya'da etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış, kentin birçok bölgesinde olumsuz sonuçlara yol açtı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, rüzgarın hızının zaman zaman 80 kilometreyi bulabileceğini bildirmişti. Bu durum, özellikle akşam saatlerinde ağaçların devrilmesine neden oldu. Ayrıca, Sarısu, Gökdere, Karaçay ve Hisarçandır mahallelerinde bazı derelerin taşmasıyla sokakları su bastı. Su seviyesinin bazı yerlerde 50 santimetreyi bulduğu görüldü.
Finike ilçesinde ise, akşam saat 20.00 civarında başlayan fırtınanın ardından sağanak yağmur etkili oldu. Saklısu Mahallesi’nde denizde oluşan hortum, bölgede bulunan domates, biber ve kabak yetiştirilen seraları yerle bir etti. Hortum ayrıca enerji nakil hatlarının kopmasına neden olarak bölgeyi karanlığa gömdü. Bununla beraber, hortumun etkisiyle sahile yakın bir bölgede bulunan 5 katlı bir binanın balkon korkuluk camları da kırıldı.
Kepez bölgesinde ise, Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir halı sahanın çatısı, maç esnasında rüzgarın şiddetine dayanamayarak çöktü. Olay anında futbolcular, oyuna başlamaya hazırlandıkları sırada çatıdan gelen gürültü ile tedirgin olup sahayı hızla terk ettiler. Çatının çökme anı ise bir oyuncunun aksiyon kamerasıyla kaydedildi. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, futbolcuların panik anları görüntülere yansıdı.