Olay, Konyaaltı ilçesi Çakırlar Mahallesi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla birlikte otomobille gezintiye çıkan Servet Alkış, karşı yönden gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi maddi hasar oluştu ve Alkış başını aracın direğine çarparak ağır yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Alkış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Genç adamın cenazesi, otopsi ve savcılık işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşlemlerinin ardından cenazesi ailesi ve yakınlarına teslim edildi.
Cenaze teslimatı sırasında Servet Alkış’ın annesi ve kız kardeşi büyük bir acı yaşadı. Acılı anne, "Gitti kuzum, yandı ciğerim" sözleriyle feryat ederken, genç adamın kardeşi "Abi kalk, sen ölmedin. Kalk ölmedin kalk" diyerek sinir krizi geçirdi. Aile yakınları, onları sakinleştirmekte zorlandı.