Antalya'da Sağanak Yağış Yolları Suya Gömmüş Durumda

Antalya'nın Aksu ilçesinde etkili olan sağanak yağış, yolları adeta göle dönüştürdü. Bazı araçlar mahsur kalırken, vatandaşlar su giderlerini açmak için yoğun çaba harcadı.

Antalya'da Sağanak Yağış Yolları Suya Gömmüş Durumda
Öğle saatlerinde başlayan sağanak, özellikle Barbaros Mahallesi'nde etkili oldu ve yaklaşık bir saat sürdü. Bu süreçte, yolları kaplayan su nedeniyle çok sayıda araç hareket edemez hale geldi. Sürücüler ve çevredeki vatandaşlar, su birikintilerini azaltmak için su giderlerini temizlemeye çalıştı.

Belediye Ekipleri Harekete Geçti
Yağışın ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler bölgedeki su tahliye işlemlerine başladı. Ekipler, giderlerin açılmasıyla birlikte su tahliye işlemlerini hızlandırarak, yolların yeniden kullanılabilir hale gelmesini sağladı. Su birikintilerinin çekilmesiyle, araçların yolda kalma durumu sona erdi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin