Antalya'da Ukrayna Asıllı Kadına Yapılan Sopalı Saldırı Davasında İkinci Duruşma Gerçekleşti

Antalya'da Ukrayna asıllı bir kadına yönelik sopalı saldırı davasının ikinci duruşmasında, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'da Ukrayna Asıllı Kadına Yapılan Sopalı Saldırı Davasında İkinci Duruşma Gerçekleşti
Antalya'da Ukrayna asıllı bir kadına yönelik sopalı saldırı davasının ikinci duruşmasında, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Google News'te Abone Ol

Antalya'da bir Ukrayna vatandaşı kadına yönelik gerçekleştirilen sopalı saldırıya ilişkin davanın ikinci duruşması, Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Soruşturma kapsamında elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin olay gecesi siteye gelerek etrafı kontrol ettiği ve ardından eldiven giydiği gözlemleniyor. Devamında elindeki sopayla karanlık alana ilerlediği, son görüntülerde ise motosikletin bulunduğu yöne doğru hızla koşarak olay yerinden uzaklaştığı anlar kaydedildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanığın mağdurun iş çıkış ve eve dönüş saatlerini bildiği, olayın tasarlandığı ve daha önceki uzaklaştırma kararlarını ihlal ettiği belirtiliyor. Bu çerçevede sanığın ‘eşe karşı tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan en ağır cezaya çarptırılması talep edildi. Sanık ise savcılığa verdiği ifadede olay saatinde Lara semtinde bir arkadaşının evinde bulunduğunu öne sürerek suçlamaları reddetti.

Davanın ikinci duruşmasında tanık Rena K., sanığın olay günü kendisiyle buluşmak istediğini ifade etti. Rena K., 4 Temmuz akşamı sanığın kendisine mesaj atarak buluşmak istediğini, saat 22.58’de beyaz bir araçla geldiğini aktardı. Sanığın evinde oturduğu süre boyunca "Bezdim, sıkıldım, affedemiyorum" şeklinde ifadeler kullandığını belirtti. Mahkeme heyeti, mağdurun avukatı tarafından sunulan flash belleğin dosyaya eklenmesine, tanık ve sanığın HTS kayıtlarının incelenmesine karar verdi. Ayrıca sanığın tutukluluk halinin devam etmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin