Atakum'da Muhtarlara Bilgisayar Desteği Verildi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıtımını gerçekleştirdi. Taşçı, “Sözümü tuttum, hizmetler daha hızlı ulaşacak” dedi.

Atakum'da Muhtarlara Bilgisayar Desteği Verildi
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıtımını gerçekleştirdi. Taşçı, “Sözümü tuttum, hizmetler daha hızlı ulaşacak” dedi.
Google News'te Abone Ol
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yalı Kafe'de düzenlediği istişare toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıtımı hakkında bilgi veren Taşçı, bir yıl önce verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bu sayede, muhtarların işlerinin hızlanacağını ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulacağını ifade etti. Ayrıca, muhtarlarla işbirliği içinde önemli projelerin hayata geçirileceğini vurguladı.

İlçedeki Gelişmeler ve Projeler
Taşçı, Atakum'un gelişimi için durmaksızın çalıştıklarını ve muhtarların sorunların tespitinde büyük destek sağladığını söyledi. Geçtiğimiz yıl boyunca gerçekleştirilen projelerle önemli mesafeler katettiklerini ifade eden Taşçı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere hız kazandırdıklarını belirtti. Özellikle ilçe hastanesi için gün saydıklarını ve Atakum Meslek Edindirme Kursları gibi istihdama yönelik adımlar attıklarını belirtti. Bunun yanı sıra, Seyir Terası, Osmanlı Hamamı ve Kapalı Spor Salonu gibi projelerin de yakın zamanda tamamlanacağını duyurdu.

Muhtarlardan Taşçı'ya Teşekkür
Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Topsakal, Başkan Taşçı'ya teşekkür ederek, bilgisayar desteğinin muhtarların işlerini hızlandıracağını ve bu sayede vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerini ifade etti. Toplantıda ayrıca, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Çiğdem Karaaslan ve Kamuran Özden de yer aldı. Toplantının sonunda, Başkan Taşçı ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin