Aydın'da Diyanet İzcilik Kampı'na Katılan 40 Öğrenci İzcilik Yemini Etti

Aydın'da gerçekleştirilen Diyanet İzcilik Kampı'nda yaklaşık 40 öğrenci, izcilik yemini ederek bu ailenin bir parçası oldu.

Aydın'da Diyanet İzcilik Kampı'na Katılan 40 Öğrenci İzcilik Yemini Etti
Aydın'da gerçekleştirilen Diyanet İzcilik Kampı'nda yaklaşık 40 öğrenci, izcilik yemini ederek bu ailenin bir parçası oldu.
Google News'te Abone Ol

Aydın İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri tarafından düzenlenen Diyanet İzcilik Kampı, Efeler ilçesi Şahnalı Mahallesi'nde iki gün süren bir etkinlik olarak gerçekleşti. Kampa katılan 40 öğrenci, düzenlenen törenle izcilik yemini ederek izcilik ailesine katıldılar. Kamp boyunca katılımcılara milli ve manevi değerler, kardeşlik, yardımlaşma, disiplin, sorumluluk bilinci ve doğa sevgisi gibi konularda eğitim verildi. Bu etkinlikler, öğrencilerin bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlandı.

İzci yemin törenine katılan Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, genç izcileri tebrik ederek izciliğin önemli bir eğitim faaliyeti olduğunu vurguladı. Güneş, "İzcilik, gençlerimizi ahlaklı, bilinçli ve vatanını seven bireyler olarak yetiştiren bir süreçtir. Bu tür kamplar, çocuklarımızın karakter gelişimine ve manevi dünyalarına büyük katkı sunmaktadır" dedi. İzci Lideri İbrahim Ganioğlu ve kampın düzenlenmesinde görev alan din görevlilerine ile eğitmenlere teşekkür etti.

Etkinlik, ikramlar ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin