Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde eş zamanlı olarak sürdürdüğü yol yapım ve yenileme projelerine devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Dereköy Mahallesi'nde ulaşımı sağlayan ana yolda yenileme çalışmalarına hızla başladı. Öncelikle kazı çalışmaları gerçekleştirilecek ve sonrasında sıcak asfalt serimi yapılacak. Bu yol, mahalledeki başlıca ulaşım hatlarından biri olduğundan, yenileme işlemlerinin ardından çizgi ve logo çalışmaları da tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak.
Aydın'ın tüm ilçelerinde benzer çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "17 ilçemizde eş zamanlı olarak yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulaşım yatırımlarımızı şehirimize kazandırarak, hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Hizmetle büyüyen Aydın," şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.