Aydıncık Sakinleri İftar Sofralarında Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ilçe iftar programlarına Aydıncık ile devam etti.

31 Mayıs 2019 Cuma, 13:57
Aydıncık Sakinleri İftar Sofralarında Bir Araya Geldi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
BAŞKAN SEÇER, “HERKESİN KARNININ DOYDUĞU EŞİT BİR DÜNYA HAYAL EDİYORUM”
İlçe programı kapsamında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, ilçe kaymakamı ve belediye başkanı ile de bir araya gelen Seçer, CHP Aydıncık İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.
Aydıncık ziyaretleri, Cumhuriyet Halk Partisi Aydıncık İlçe başkanlığı ile başladı. Başkanlıkta partililerle buluşan Başkan Seçer, yeni dönem ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Aydıncık ve Mersin için hep birlikte çalışmaları gerektiğini kaydetti.
İlçe ziyareti ardından Başkan Seçer, Aydıcık’ta çalışan Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ çalışanları ile bir araya geldi. Yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla personelle bayramlaşan Başkan Seçer, ardından ilçe kaymakamı Mehmet Erhan Türker’i ziyaret etti. Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ı da ziyaret ile ilçe turunu sürdüren Seçer, program kapsamında Aydıncıklı muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu.
Aydıncıklılar iftar sofrasında buluştu
Ramazan boyunca ilçe ilçe gezerek iftar sofralarında vatandaşlarla buluşan Seçer, bu kez iftarını Aydıncıklı hemşerileri ile yaptı. İftar vesilesi ile genç, yaşlı, çocuk binlerce insan Başkan Seçer’le bir araya geldi, aynı sofrayı paylaştı.
Muhtarlar buluşmasının ardından sahilde kurulan iftar alanına geçen Seçer’i binlerce Aydıncıklı ilgi ile karşıladı ve Başkan Seçer’le konuşabilmek, fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.
Başkan Seçer, “Vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşarak hemhal oluyoruz”
İftar öncesi Aydıncıklı hemşerilerine seslenen Başkan Seçer, “Bugün ramazanın 27. Günü. 27 gündür sizlerle aynı sofrayı, ekmeği paylaşarak bir arada hemhal olmak çok güzel. Birkaç gün sonra hep beraber Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Bayramın bölgemize, ülkemize, tüm dünyaya huzur getirmesini istiyorum” dedi.
“Herkesin karnının doyduğu eşit bir dünya hayal ediyorum”
Ramazan ayı boyunca daha güzel ve eşit bir dünya düzeni için dua ettiğini ifade ederek sözlerini sürdüren Seçer, “Yoksula, garibana, sahip çıkılsın, daha eşit bir dünya düzeni olsun istiyorum. Herkesin karnının doyduğu, sıcak yuvasının olduğu, işinin, aşının olduğu, kışın üşümediği ortamlarda yaşadığı bir dünyayı hayal ediyorum. Bu Ramazan boyunca da dualarımı bunun için yaptım. Gelecek Ramazanlar bugünden çok daha mutlu, huzurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
“Tüm Mersin halkının belediye başkanıyım”
Hayal ettiği eşit dünya düzenini Mersin ölçeğinde hayata geçireceği eşit hizmetlerle yerine getireceğini ifade ederek sözlerini sürdüren Seçer, “Seçim sonuçları ilan edildiği andan itibaren tüm Mersin halkının belediye başkanıyım. Bu konuda müsterih olun. Ayrımcılık yapılır diye aklınıza şüphe gelmesin. Aydıncık Belediye Başkanımız Ferat Aktan ile farklı siyasi partilere mensup olmamıza rağmen iftar alanına beraber geldik. Biz ülkemizde kardeşlik, barış ve hoşgörü istiyoruz. Bunu da başaracağız. Bu topraklarda yaşayan insanlar huzuru, mutluluğu, refahı, zenginliği hak ediyor. Biz de bunları yaşatacağız. Çok daha keyifli, mutlu, huzurlu, insanların yüzünün güldüğü ortamlarda bir arada olmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Başkan Seçer’e hediye ve çiçek takdim etti. Ardından edilen dualar ve okunan ezan eşliğinde oruçlar açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”