Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı sporcular, Avrupa şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attı. Şampiyon sporcular, bu önemli başarılarını kutlamak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, sporcuların elde ettikleri dereceler ve kırdıkları rekorlar hakkında bilgi verildi.
Atıcılık branşında yarışan Ahmet Oğuz Sayar, U16 Havalı Tabanca Erkek Solo kategorisinde Avrupa rekoru kırarak şampiyonluk elde etti. Ayrıca, U16 Havalı Tabanca Erkek Takım kategorisinde Avrupa üçüncülüğü ve U16 Havalı Tabanca Erkek Trio kategorisinde Avrupa takım şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarı gösterdi. Diğer bir başarılı sporcu olan Şahin Yılmaz ise U16 Havalı Tüfek Solo Erkek kategorisinde Avrupa üçüncülüğü elde etti. Aynı zamanda, U16 Havalı Tüfek Erkek Takım kategorisinde de Avrupa üçüncülüğü kazanarak Aydın’a çifte gurur yaşattı. Bu başarılar, Aydın'ın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.
Genç sporcuların bu başarısı, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleri ve antrenörlerin özverili çalışmalarıyla mümkün oldu. Sporcuların ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılar elde etmesi bekleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, sporcuların bu başarısını kutlayarak, Aydın'ın spor alanındaki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.