Babadağ Belediyesi, "Babadağ’dan Maviye Uzanan Bir Gün" adı altında, 40 yaş ve üzeri kadınlara yönelik bir gezi projesi başlattı. Bu proje ile kadınların denizle buluşması ve sosyal yaşama katılımlarının artırılması hedefleniyor. Projenin ilk kafilesi, geçtiğimiz gün Babadağ’dan hareket etti. Ulaşım ve diğer tüm masrafların Babadağ Belediyesi tarafından karşılanması, katılımcılara keyifli bir gün geçirme imkanı sunuyor.
Gezi programında yer alan etkinlikler arasında, doğal güzelliklere sahip olan Yuvarlakçay’ı ziyaret, Dalyan’da denizle buluşma ve Saklıkent Kanyonu'nda yürüyüş yer alıyor. Bu etkinlikler, katılımcıların bölgenin eşsiz doğasını daha yakından tanımalarını sağlıyor.
Babadağ Belediyesi, bu projeyle 40 yaş ve üzeri kadınların sosyal hayata daha aktif katılımını teşvik etmek, farklı yerleri görmelerine ve unutulmaz anılar biriktirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, yaşam kalitesini artırmaya yönelik benzer projelerin devam edeceği vurgulanıyor.