Samsun’un Bafra ilçesinde, kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahla vurulduktan sonra intihar süsü verilerek sulama kanalı kenarına bırakılan Naim Tosun (33), tedavi altına alındığı hastanede 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Olayın Gelişimi
Naim Tosun, Kemalpaşa Mahallesi'nde bir araca bindirilerek Ağıllar Mahallesi’ne götürüldü ve burada sol şakağından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Tosun'un durumu kritikti.
Olay sonrası Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ve jandarma, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu 3 şüpheli gözaltına alındı ancak daha sonra serbest bırakıldı.
Aranan Şahıs ve İddialar
Olayın faili olduğu belirlenen U.D. ise hala aranıyor. Edinilen bilgilere göre, cinayetin uyuşturucu hesaplaşmasından kaynaklandığı öne sürüldü.
Kaynak: Mersin Haber + IHA