Bahçelievler'de Dev Ekranda Dünya Kupası Heyecanı Tüm Şehri Sardı

Bahçelievler'de, A Milli Futbol Takımı'nın Avustralya ile oynadığı Dünya Kupası maçını yaklaşık 2 bin kişi dev ekranlarda izledi. Etkinlikte vatandaşlar, Türk bayraklarıyla takıma destek verdi.

Bahçelievler'de Dev Ekranda Dünya Kupası Heyecanı Tüm Şehri Sardı
Bahçelievler'de, A Milli Futbol Takımı'nın Avustralya ile oynadığı Dünya Kupası maçını yaklaşık 2 bin kişi dev ekranlarda izledi. Etkinlikte vatandaşlar, Türk bayraklarıyla takıma destek verdi.

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Avustralya ile mücadele etti. Maç sonucunda Türkiye, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Avustralya'nın gollerini Nestory Irankunda ve Connor Metcalfe kaydetti.

Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, sabah saatlerinden itibaren vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılara belediye ekipleri tarafından çorba, çay ve çeşitli ikramlar sunuldu. Etkinlik alanında Türk bayraklarıyla destek veren vatandaşların coşkusu dikkat çekti.

Maç, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla izlendi. Başkan Bahadır, organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Milli takımımızın Dünya Kupası'na yeniden katılması hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Bahçelievler'de komşularımızla birlikte bu tarihi heyecanı paylaşmak istedik. Yaklaşık 2 bin komşumuzla tek yürek olduk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, milli takımımıza önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

Etkinlik boyunca Bahçelievler'de büyük bir coşku yaşandı. Vatandaşlar, karşılaşma süresince milli takım lehine tezahüratlarda bulunarak destek verdiler. Bu organizasyon, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında Paraguay ile karşılaşacak.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin