Bakan Göktaş, gençlerin sıcak karşılamasıyla çadırda odun sobasında kestane pişiren gençlerle bir araya geldi. Sohbet esnasında ikram edilen pişmiş kestaneler ve çay, ortamı daha da sıcak hale getirdi. Bu hoş sohbetin ardından, çadırda çalınan ve son günlerde popüler hale gelen "Kabe’de Hacılar Hu Der" ilahisine Bakan Göktaş da katıldı. Gençlerle birlikte ilahiyi seslendiren Bakan'ın o anları dikkat çekti.
İlahi sonrasında, gençlerle çay eşliğinde samimi bir ortamda "Hatıran Yeter" şarkısını da birlikte söyleyen Bakan Göktaş, ziyareti sırasında gençlerle daha yakından ilgilendi. Ayrıca, gençlik çadırında oluşturulan hatıra duvarını imzalayarak "Geleceğimizi size emanet" notunu düştü. Tek tek gençlerle sohbet eden Bakan, daha sonra masa tenisi oynayarak gençlerin enerjisine katıldı.
Bu sıcak ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi ve gençlerin yüzlerinde mutlulukla anıldı. Bakan Göktaş’ın bu samimi ziyaretinin, gençlerle olan bağı güçlendirmesi bekleniyor. Gençlerin ilgisi ve coşkusu, bu tür etkinliklerin önemini bir kez daha ortaya koydu.
