Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde Burhaniye ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti. İlk olarak, 15 Temmuz şehidi Özel Harekât Polisi Mustafa Serin’in kabrini ziyaret eden Ustaoğlu, burada dua etti. Şehidi anarak rahmet ve minnetle andığını ifade eden Vali, ardından Mustafa Serin’in ailesiyle bir araya geldi.
Ustaoğlu, bu ziyaret sırasında şehit ailelerinin taleplerini ve görüşlerini dinleyerek, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğuna dair güvence verdi. Ziyaretin ardından, Burhaniye programı kapsamında 15 Temmuz şehidi Timur Aktemur’un ailesini de evlerinde ziyaret eden Vali Ustaoğlu, burada bir süre sohbet etti ve şehitleri anarak destek mesajı iletti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 15 Temmuz şehitlerinin vatan ve millet uğruna gösterdiği fedakârlıkların asla unutulmayacağı belirtildi. Şehit ailelerine olan destek ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı ve bu tür ziyaretlerin devam edeceği ifade edildi.