Maçta hakemlik görevini Batuhan Kolak, Hüsnü Emre Çelimli ve Güner Mumcu Taştan üstlendi. Bandırmaspor, Arda Özçimen, Oğuz Ceylan (Yusuf Can Esendemir dk. 79), Hikmet Çiftçi, Mamadou Fall (Oluwatosin Kehinde dk. 66), Joao Pedro Reis Amaral, Kerim Alıcı, Amiduo Badji (Enes Çineme dk. 75), Emirhan Acar, Enes Aydın, Mücahit Albayrak ve Remi Mulumba ile sahada yer aldı. Yedek oyuncular arasında Akın Alkan, Yiğit Zorluer, Muhammed Gümüşkaya, Yasin Arda Mıdlıç, Gani Burgaz ve Douglas Willian Da Silva Souza bulunmaktaydı. Takımın teknik direktörü Kerem Satılmış’tı.
Sivasspor ise Göktüğ Bakıbaş (Arda Erdursun dk. 64), Aaron Christopher Billey Ondele, Özkan Yiğiter, Murat Paluli (Savaş Ala dk. 71), Charilaos Charisis, Kerem Atakan Kesgin (Ali Ayberk Selvili dk. 64), Emre Gökay, Mert Çelik, Mehmet Fevzi Yıldırım, Uğur Çiftçi ve Yusuf Cihat Çelik (Erdem Güleç dk. 87) kadrosuyla mücadele etti. Yedek oyuncular arasında yalnızca Serkan Kaan Sarman yer aldı. Sivasspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir’di.
Maçta Bandırmaspor’un tek golü, Kerim Alıcı tarafından 19. dakikada kaydedildi. Ayrıca, Remi Mulumba (Bandırmaspor), Kerem Atakan Kesgin ve Fevzi Yıldırım (Sivasspor) sarı kart gören oyuncular oldu. Bu galibiyetle birlikte Bandırmaspor, sezonu olumlu bir notla kapattı ve taraftarlarına keyifli anlar yaşattı.
