Barış Pınarı Harekatı’nda Yaralanan Askere, Büyükşehir’den Geçmiş Olsun Ziyareti

Barış Pınarı Harekatı sırasında kolundan yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından Tarsus’taki baba ocağına dönen Uzman Çavuş Faruk Yılmaz’a Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

21 Ekim 2019 Pazartesi, 10:00
Barış Pınarı Harekatı’nda Yaralanan Askere, Büyükşehir’den Geçmiş Olsun Ziyareti
-

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, yaralı askeri ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Kuzey bölgesinde yuvalanmış terör unsurlarına karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda görevli iken 15 Ekim günü Münbiç’te gerçekleşen saldırıda yaralanan 26 yaşındaki Piyade Komanda Uzman Çavuş Faruk Yılmaz, hastanedeki tedavisinin ardından memleketi Tarsus’a gelerek, baba ocağı Sayköy’de ailesine kavuştu.

Yaralı askeri ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selam ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette mahalle muhtarı Rıza Türkmen de hazır bulundu.

“Söz konusu vatan olduğunda, gerisi teferruat”

Anne Teslime ve baba Ali Yılmaz tarafından karşılanan Ali Boltaç, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta Faruk kardeşimiz olmak üzere tüm yaralı askerlerimize ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Elbette yaşanan gelişmeler bizleri üzüyor. Fakat söz konusu vatan olduğunda, gerisinin teferruat olduğunu da net bir şekilde söylüyoruz. Çok şükür ki, Faruk Yılmaz kardeşimizi Allah bize bağışladı. Birlik ve beraberliğe şiddetle ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Tekrar acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir askerin şehit düştüğü, 8 askerin yaralandığı terör saldırısında Münbiç’te yaralanan Faruk Yılmaz, iyileşir iyileşmez yeniden görevinin başına döneceğini söyledi.

Anne Teslime Yılmaz ise iki oğlundan büyüğü olan Faruk’un yaralandığı haberini aldığında çok endişelendiğini ifade ederek, “Oğlumun yaralandığını duyunca çok üzüldüm. ‘İyi’ dediler, ama ana yüreği O’nu görene kadar içim rahatlamadı. Çok şükür ki iyi. Olayın ilk gününden itibaren bizlerle yakından ilgilenen tüm yetkililere, Büyükşehir Belediye Başkanımız’a ve diğer sorumlulara sonsuz teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”