Başkan Aktaş: 'Akdeniz'i Mersin'in örnek bir ilçe haline getireceğiz'

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Akdeniz ilçesini yapacakları hizmetlerle Mersin'in örnek bir ilçesi haline getireceklerini söyledi.

30 Mayıs 2017 Salı, 11:21
Başkan Aktaş: 'Akdeniz'i Mersin'in örnek bir ilçe haline getireceğiz'
-

Akdeniz Belediyesi, ilçe mahallelerde asfalt serimi ve yol genişletme hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Asfalt ekipleri, son olarak Turgutreis, Nusratiye, Barış Mahallesi, Çankaya, Puğ-karacadağ ve Huzurkent Mahallelerinde asfalt kaplama, kaldırım ve yol genişletme çalışması yaptı. Her mahallenin ekiplerce tespit edilen ihtiyaçlarına göre başlatılan altyapı çalışmaları, ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi.

Çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Mersin'in kalbi Akdeniz’i, Mersin’in örnek ilçesi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Akdeniz hak ettiği hizmetlere kavuşacak" dedi. Akdeniz genelinde onarımı gereken yollar ile daha önce asfalt yüzü görmemiş sokaklara yönelik ayrıntılı bir program hazırlayan Akdeniz Belediyesi, bu çerçeve dahilinde yasayla mahalle statüsüne dönüşen belde ve köylerde yol açma, genişletme ve asfalt serimi çalışmalarına hız kazandırdı. Ekipler, acil ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt serim işlemini gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan yollarda ise yol düzeltme ve genişletme çalışması yaptı. 

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, şehir  merkezinde ve beldelerde yoğun bir tempoda asfalt çalışması sürdürdüklerini ve bu çalışmalardaki bazı aksamaların, alt yapı ve doğal gaz çalışmaları nedeniyle olduğunu ifade etti. Başkan Aktaş, "İlçemizde Asfalt ve kaldırım yapımı ile ilgili olarak Belediyemiz ekipleri MESKİ, DOĞALGAZ, EDAŞ elektrik, İnternet şirketleri ve Telekom gibi kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içinde yazışmalar yapıyor. Belediyemiz bu kurumlarla yazışmış olmasına rağmen malesef anlık aksamaları, önceden bilmemiz mümkün olmamaktadır. Bu aksamaları en kısa zamanda gidererek vatandaşlarımızın çalışmalar sırasında mağdur olmaması için gayret gösteriyoruz. Ancak aynı gayreti sözünü ettiğimiz kurum ve kuruluşlardan bekliyoruz. Asfalt çalışmalarına başlamadan çok önce yaptığımız yazışmalarımız ve iletişimimiz sürmekte olup,tüm kurum ve kuruluşlarımızın daha hızlı hizmet üretmelerini bekliyoruz" dedi. 

Akdeniz özlediği hizmetlere kavuşuyor

İlçenin sağlıklı, temiz ve güvenli yollara sahip olması konusunda özverili şekilde çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Başkan Aktaş,"Mersin’in kalbi Akdeniz’i, Mersin’in örnek ilçesi haline getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürerek ve ilçemizi özlediği hizmetlere en kısa sürede kavuşturacağız. Akdeniz Belediyesi olarak elimizdeki tüm imkanları halkımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız, bütün mahallelerimizdeki asfalt ve kaldırım ihtiyacı bitene kadar devam edecektir" diye konuştu. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için yoğun gayret gösterildiği bilgisini veren Başkan Aktaş, yapılan her eleştiriyi dikkate alarak, hizmetleri vatandaşların görüşleri doğrultusunda da yönlendirdiklerini dile getirdi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti