Başkan Bektaş Aslan: "Bizlere Omuz Veren, Dinamik Olmamızı Sağlayan Ortaklarımıza Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunuyorum"

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, Kooperatiflerini her geçen gün daha da büyüterek, piyasaya sürekli cansuyu veren bir kurum haline getirdiklerini söyledi.

09 Ocak 2023 Pazartesi, 11:35
Başkan Bektaş Aslan: "Bizlere Omuz Veren, Dinamik Olmamızı Sağlayan Ortaklarımıza Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunuyorum"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Aslan, Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısının 16 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de Aşiyan-1 Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini ve tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Bektaş Aslan, “Bizleri bu günlere kadar taşıyan esnaflarımıza; değerli üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. En zor dönemlerimizde dahi bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli esnaflarımız, bugünde desteklerine devam etmektedirler. Aldığı kredilerini zamanında geri ödeyen, kooperatifin ayakta durması adına bizlere omuz veren, dinamik olmamızı sağlayan ortaklarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kooperatiften kredi alan esnafların, piyasayı canlandırdıklarını ve kredilerini en iyi şekilde kullandıklarını belirten Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, “Kooperatifimizin olağan genel kurul toplantısı 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek. Kongremize tüm değerli ortaklarımızı davet ediyorum. Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifimiz, Başkanlık görevini üstlendiğim 2012 yılında 200 bin TL borcu, 840 bin TL alacağı ve plasman tutarı ise 8 milyon TL olan bir kurumdu.

Yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz, personellerimiz, Üst Birlik ve Halk Bankası yetkilileri ile uyumlu çalışmamız neticesinde bugün plasman tutarımız 265 milyon TL seviyelerine kadar yükselmiştir. Bir olan gayrimenkul sayımıza bir yenisi ekledik. 19 milyon TL özsermayesi olan Kooperatifimizin bir de hizmet aracı bulunmakta. Geride kalan 2022 yılı içerisinde 898 ortağımıza 195 milyon TL kredi kullandırdık. 1 Ocak 2022 tarihi ile 163 milyon TL olan plasman tutarımız, 31 Aralık tarihi itibariyle 265 milyon TL ulaşmış durumdadır.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesiyle, yeni dönemde Kooperatifimize, kentimize yakışır, bağımsız fiziki yapısı olan bir hizmet binası kazandırmayı hedefliyoruz. Kongrede, değerli üyelerimizden bu konuda da destek ve yetki isteyeceğiz.

Tüm ortaklarımızı genel kurulumuza bekliyoruz. Ne yapmışız, hangi noktadayız ve neler yapacağız? Konusunda görüşlerimizi bildirip, değerli ortaklarımızın görüş ve önerilerini alacağız.

Yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisinde iken gerçekleştireceğimiz genel kurul toplantısının şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Tekrardan Kooperatifimizin bugünlere gelmesinde büyük destekleri olan değerli ortaklarımıza, yönetim ve denetim kurulumuza, personelimize, basın mensuplarına, Halk Bankası çalışanlarına, Birlik ve Genel merkezimize; kısacası herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ebediyete intikal eden esnaf ve sanatkarlarımıza Allah’tan rahmet, işlerinin başında olanlara sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti