Başkan Can “Biz Seçime Değil, Hizmete Yatırım Yapıyoruz”

Tarsus Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi.

05 Aralık 2017 Salı, 14:05
Başkan Can “Biz Seçime Değil, Hizmete Yatırım Yapıyoruz”
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
TARSUS BELEDİYE MECLİSİ ARALIK AYI TOPLANTISI YAPILDI
-BAŞKAN CAN; “BİZ SEÇİME DEĞİL, HİZMETE YATIRIM YAPIYORUZ”
Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından meclis komisyondan gelen evrakların görüşülmesiyle tamamlandı.
Mecliste, Şehitlertepesi Mahallesi’ndeki Yaşam Boyu Spor Merkezine Veyis Kemal Erdem Yaşam Boyu Spor Merkezi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Yaşam Boyu Spor Merkezine Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi, Şehit Ayhan Bozpınar Caddesinde bulunan Yaşam Boyu Spor Merkezine Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi, Yeşil Mahallesi’nde bulunan yaşam boyu spor merkezine Şehit Üsteğmen Ozan Olgu Köreke Yaşam Boyu Spor Merkezi ve Tozkoparan Mahallesi’nde bulunan camiye Adalet Cami isimlerinin verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Ayrıca meclis gündemindeki konular arasında bulunan Suriyeli Mültecilere insani yardım amacıyla imzalanan Güney Kore Fonu Hibe Anlaşması kapsamında Girne Mahallesine 5-6 hekimlik bir Göçmen sağlığı Merkezi yapılması ve proje masraflarının Belediye bütçesinden karşılanması teklifi de onaylanarak meclisten geçti.
Tarsus’a planlanan Okyay Plaza’nın 2. katında faaliyet gösterecek olan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi için 1 yıllık kiralama bedelini, iç ve dış tefrişat ve araç maliyetinin karşılanması, Mersin Üniversitesi ile Ortak Hizmet Projesi yapılmasına Ortak Hizmet Projesi kapsamında hazırlanacak protokolleri imzalamak üzere Belediye Başkanı Şevket Can’a ve işlemlerin yürütülmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantının son evrakında ise Toplu konut ve asfalt yapımı konusunda 38.000.000 TL borçlanma kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Seçime yönelik çalışmalar yapmadığını belirten Başkan Can,“ Biz siyaset yapmıyoruz hizmet yapıyoruz.  Biz Allah rızası için çalışıyoruz. Seçime yönelik hizmet yapmıyoruz, hizmette yarışıyoruz.  Ayrım yapmadan Tarsus’ta yaşayan 330 bin insanın hakkını savunarak eşit hizmet anlayışıyla mesai arkadaşlarımla var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün işimiz hizmet” dedi.
 
Başkan Can “Biz Seçime Değil, Hizmete Yatırım Yapıyoruz”
Başkan Can “Biz Seçime Değil, Hizmete Yatırım Yapıyoruz”
Başkan Can “Biz Seçime Değil, Hizmete Yatırım Yapıyoruz”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı