Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”

Başkan Can, “2014 Büyükşehir yasasıyla gelirimiz %60 azaldı ve sorumluluk alanımız 45 mahalleden 179 mahalleye çıktı.

18 Mart 2019 Pazartesi, 09:59
Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”
-


Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında İbrişim, Karadirlik, Çevreli, Sıraköy, Göçük, Alibeyli, Kızılçukur, Hacıhamzalı, Küçük Kösebalcı, Büyük Kösebalcı, İncirlikuyu, Mahmutağa, Konaklar, Hacıbozan, Nemiroğlu, Kocaköy, Yüksek, Esenler, Atalar, Köselerli, Kulak, Bahşiş, Yeşiltepe, Yeşilkuyu  mahallelerini ziyaret etti.
Mahalle muhtarlarının tam destek verdiği konuşmaların ardından söz alan Başkan Can, yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi.
Başkan Can, “2014 Büyükşehir yasasıyla gelirimiz %60 azaldı ve sorumluluk alanımız 45 mahalleden 179 mahalleye çıktı. Biz bunu vatandaşımıza hissettirmeden üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik. Birlikte yöneteceğiz demiştik. Projelerimizi belirlerken vatandaşlarımızdan gelen talepleri hep göz önüne aldık. Ona göre proje geliştirdik. Artık seçime sayılı günler kaldı. Allah’ın izniyle seçimi açık ara kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Gezdiğimiz dolaştığımız yerlerde bunu görüyor ve duyuyoruz. Bizim hizmet yapmakla ilgili bir sıkıntımız yok. Hizmetler mutlaka yapılır. Esas önemli olan şehrimizdeki sağlanan huzur ve kardeşliğin devamıdır. Biz ayrım yapmadan ötekileştirmeden hizmet ettik. Hiçbir mahalleyi diğerinden ayırt etmedik. Dini, dili, ırkı, memleketi, partisi ne olursa olsun Allah rızası için hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Cumhur ittifakı adayı olarak karşınızdayım. Yeni dönem de iktidarın da gücünü arkamıza alacağız. Bu bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirerek Tarsus’u kalkındıracağız inşallah. Bir çok hizmetin açılışını yapacağız. Bakanlarımızdan, milletvekillerimizden bunların sözlerini aldık. Yeter ki sizin duanız desteğiniz arkamız da olsun. Mersin’de Hamit Tuna, Tarsus’ta Şevket Can kazanarak iktidarımızın da gücüyle Tarsus’u hem istihdam anlamında hem de ekonomik anlamda çok yukarılara taşıyacağız. 15 Temmuz gibi karanlık bir geceye şahit ettik. O gece temelleri atılan Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar devam edecek inşallah. Gün birlik günü beraberlik günü. Gün ülkemize ve şehrimize sahip çıkma günüdür. 31 Mart'ta sandıkları patlata patlata kazanacağız ve destan yazacağız.” dedi.
Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise, ”Cumhur İttifakının Tarsus’taki adayı Şevket Can, Mersinde Hamit Tuna. Biz yaptığımız ittifakın arkasında duruyoruz. Diğer partiler gibi saklamıyoruz.   Huzurumuz bozulursa malımızda mülkümüzde hiçbir şeyimiz fayda etmez. Başka partilere giden kardeşlerimizi Cumhur ittifakı altında toplanmaya yeniden davet ediyorum. Çünkü yarış Cumhur İttifakı ile CHP-HDP arasındadır. Huzurumuzun bozulmaması için hepinizi meselenize sahip çıkmaya çağırıyorum” şeklinde konuştu.
 
Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”
Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”
Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”
Başkan Can Haftasonu 24 Köy Gezdi, Başkan Can, “Rehavete Kapılmayacağız”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi