Başkan Gültak; Mersin İdman Yurdu’nun Uzun Yıllar Formasını Giyen Sevilen Futbolcular, Teknik Direktörler ve Kaptanların Katıldığı Dostluk Maçında Bir Araya Geldi

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak Mersin İdman Yurdu’nun uzun yıllar formasını giyen sevilen futbolcular, teknik direktörler ve kaptanlarla bir araya geldi

02 Kasım 2021 Salı, 16:44
Başkan Gültak; Mersin İdman Yurdu’nun Uzun Yıllar Formasını Giyen Sevilen Futbolcular, Teknik Direktörler ve Kaptanların Katıldığı Dostluk Maçında Bir Araya Geldi
-

Maç sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren kentin sevilen spor adamları, Mersin ve Akdeniz’e kazandırdığı ve toplamda yaklaşık 40 milyon lirayı bulan spor tesisleri ve yatırımları nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür ettiler.

Geçmişte profesyonel bir futbolcu olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Akdeniz Belediyesi arasında; suni çim ile kaplanıp tamamen yenilenen Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Futbol Sahası’nda düzenlenen ‘Veteranlar Dostluk Maçı’nda forma giydi. Başkan Gültak, çekişmeli ve centilmence geçen maçta attığı güzel bir gol ile futbol yeteneğinden hiçbir şey kaybetmediğini de gösterdi.

Başkan Gültak; “Akdeniz’e yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edeceğiz”

Maçın ardından bir açıklama yapan Başkan Gültak; “Yıllar sonra TÜFAD ile düzenlediğimiz veteranlar maçında sahaya çıktık. Mersin İdman Yurdu’nun efsane isimleri ile aynı sahaya çıkmak gerçekten çok güzel bir duygu. Biraz çekinerek oynadım ama finali iyi yaptık. Güzel bir anı oldu hepimiz için. Bizleri kırmayıp bu özel maça katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Akdeniz’e bugüne dek 40 milyon lira civarında spor yatırımları, tesis ve sahaları kazandırdık. İlçemize yeni spor tesisleri kazandırmak, gençlerimizi ve her yaştan insanımızı spora yönlendirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bilir; “Başkanımız, spor tesislerinin artmasında öncülük yapıyor”

TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir ise yaptığı konuşmada; “Bu davet için ve ayrıca gelip bizimle aynı sahada maç yaptığı için Sayın Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mersin’de bu tesislerin çoğalması gerekiyor. Başkanımız da bunun öncülüğünü çok iyi yapıyor. Bunun için de TÜFAD Ailesi olarak başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gök; “Umarım bu tür tesislerin sayısı Mersin’de çoğalır”

“Öncelikle, bu güzel sahayı futbola ve Mersin’e kazandırdığı için Mustafa Gültak Başkanımıza teşekkür ediyoruz” TÜFAD Genel Sekreteri Ayhan Gök; “Umuyorum O’nun sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz burada futboldaki hedeflerine ulaşırlar. Bizler de bugün burada sahaya çıkmaktan çok mutlu olduk. Umarım bu tesisler, kentimizin diğer birçok yerinde de yapılır. Mersinimiz böylesi tesislere layık. Kim bu tesislere katkı veriyorsa, gençler ve futbol adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Öz; “Spora ve sporcuya desteğinden ötürü başkanımıza teşekkür ediyoruz”

MİY’in efsane kaptanlarından Ayhan Öz ise, duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Bu organizasyonda emeği geçen Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir tesis hazırlanmış. Kendisi de futbolun içinden gelen, sporu seven faal bir insan. Mersin ve Akdeniz’e çok güzel hizmetler de sunuluyor. Bundan daha güzle bir ortam olabilir mi? Kentimizde spora ve sporcuya verdiği bütün destek ve katkıları nedeniyle Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Nacir; “İnanılmaz bir tesiste maç yaptık”

Teknik Direktör Mehmet Nacir de yaptığı kısa konuşmasında; “Bugün bizi buraya davet ederek ve eski futbolcuları bir araya toplayan Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a çok teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir tesis yapmış, bizler de burada maç oynadık. Sayın Başkanımız spora ve sporcuya inanılmaz derecede sahip çıkıyor. Her şey için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ömür; “Başkanımızın sporun içinden gelmesi bizim için büyük şans”

“Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’ın da sporun içinden gelmesi bizim için çok önemli” diyen Teknik Direktör İsa Ömür ise, “Mersin ve Akdeniz’de spora, sporcuya ve altyapıya yönelik hayata kattığı tüm hizmetler ve sağladığı önemli katkılardan dolayı Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, daha güzel şeyler yapacağına da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Özbalta; “Bu tesis, 24 saat maç oynanabilecek şekilde yenilendi”

MİY teknik direktörlerinden Memduh Özbalta ise açıklamasında; “Burası daha önce çim saha idi. Özellikle yağışlı havalarda zemin bozulur, futbol oynamaya müsait olmazdı. Fakat zemin ve ışıklandırma yenilendi. Burada 24 saat maç oynanabilir. Gerek spora ve sporcuya sağladığı katkılardan ötürü, gerekse eski arkadaşları bir araya getiren bu güzel etkinlik nedeniyle Gültak Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özyılmaz; “Başkanımız Gültak, Mersin için büyük bir şans”

MİY’in eski futbolcularından Tarkan Özyılmaz ise duygularını; “Bizleri bu maça davet eden Sayın Başkanımıza ve bizlerle bir arada olan ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız Gültak, muhteşem bir tesiste muhteşem bir gol attı. Mustafa Gültak Başkanımız, Mersin ve Akdeniz için gerçekten büyük bir şans. Sevgi ve saygılarımı iletiyor, böylesi güzel etkinliklerin sürmesini diliyorum” sözleriyle dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”