Başkan Hamit Tuna; “Bu Şehir Hepimizin”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanmak için birlikte hareket edecekler.

12 Eylül 2018 Çarşamba, 22:10
Başkan Hamit Tuna; “Bu Şehir Hepimizin”
-

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, görevde bulunduğu 15 yılda Toroslar’ın değişiminde ve gelişiminde büyük emeği olan Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeliyle Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek, siyasi gelişmelerle ilgili bilgi verdi.
Büyükşehir Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından MHP Genel Merkezi’nin daveti üzerine ziyaret ettiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gelişmeler hakkındaki düşüncelerini personeline aktaran Başkan Tuna; “Bu şehir hepimizin. İnşallah durmayacağız ve uyumayacağız. Mersin Büyükşehir Belediyemizi yeniden kazanmak adına durumu provake edeceklere meydan vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde ömrünün 25 yılını Mersin’e hizmet etmeye adayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey ile birlikte hareket ederek bu kutlu yürüyüşü zaferle sonuçlandıracağız” dedi.
Toroslar’ı daha yaşanılabilir bir kent yapabilme anlamında 2004 yılından beri birlikte çalıştığı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, konuşmasına devam eden Başkan Tuna; “Köy görüntüsü içerisinde olan bir yerleşim yerini dünden bugüne daha yaşanılabilir bir kent haline getirdik. İnsanlarımızın bizim yaptıklarımızı bize karşı anlatırken ve bize olan sevgilerini gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. Toroslarımızı şuan gelinen noktada herkesin yatırım yapmak için yer aradığı en cazip yerleşim yeri konumu haline getirdik. Tabi bunlar kaliteli hizmetle oluyor. Üreten belediyecilik yanımızla, beynimizi ve yüreğimizi ortaya koymak suretiyle biz işaret ettik sizler yaptınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
“Marifet iltifata tabidir” diyen Başkan Hamit Tuna; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey’in aday olmayacağını açıklamasının ardından Toroslarımız’da ve kentimizde yaptığımız başarılı çalışmalarımızın sonucunda Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey tarafından Genel Merkezimize davet edildik. Bizi anlattı ve çok da gurur duydum. ‘Teşkilat kademelerinde yaptığınız görevle ve belediyecilik anlamında verdiğiniz hizmetlerle güvendiğimiz bir insansınız. Hem Toroslar Belediye Başkanlığı görevini bundan sonraki süreçte yöneteceksiniz hem deBüyükşehir adayı olarak çıkıp çalışmanızı yapacaksınız’ ifadelerini kullandılar. Biz, 15 yıllık Belediye Başkanlığımızda hep insana yatırım yaptık. Her zaman alçak gönüllü olduk. Devlete olan karşı saldırıları ya da değerlerimize herhangi bir sıkıntı geldiği zaman yavuz duruşumuzla da siyasetimizi dünden bugüne devam ettirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de durmayacağız ve uyumayacağız. İnsanlarımıza ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Siyasette 24’üncü yılımıza giriyoruz. Siyasetimizin devamı noktasında makamlarımız, mevkilerimiz değişti ama insanlığımız, kişiliğimiz ve duruşumuz asla değişmedi. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Hiçbir yer kimseye baki değildir bize de baki olmadığı gibi.Ama tecrübemizle, belediyecilik anlayışımızla, bilgi birikimimizle Allah’ın bütün güzelliğini içinde barından bu kente hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur.Böyle bir görev almaktan büyük şeref duydum. İnşallah önümüzdeki 6-7 aylık süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey ile de birlikte çalışarak, kendisinin de belediyecilik noktasındaki tecrübelerinden yararlanarak, ortak akılla hem Toroslarımız’a hizmeti hem de adaylık konusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Mtl
20:25
13 Eylül 2018 Perşembe
Hamit tuna kesinlikle büyükşehir belediye başkanı olmalı
46.221.217.165
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”