Başkan Kocamaz, Bende Varım Dedi, Mersin Maratonunda Koşacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Maratonu'nun kayıtları başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz bizzat kaydını yaptırdı, Tüm Mersinlileri davet etti.

03 Kasım 2017 Cuma, 19:08
G: 03.11.2017 - 19:20
Başkan Kocamaz, Bende Varım Dedi, Mersin Maratonunda Koşacak
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Uluslararası Mersin Maratonu’na kayıt yaptırdı. 5 km halk koşusuna kayıt yaptıran Başkan Kocamaz, 3333 göğüs numarası ile maratona katılarak vatandaşlarla birlikte koşacak.


3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan 3. Uluslararası Mersin Maratonu’na kayıt yaptıran Başkan Kocamaz, “Bu yıl 3.’sünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Mersin Maratonu'na kaydımızı yaptırdık. Bu yılki 50 bin kişilik hedefimize ulaşmak ve Mersinimizin adını tüm dünyaya duyurmak için vatandaşlarımızdan da 3 Aralık 2017 günü koşulacak maratonumuza kayıt yaptırıp, koşuya katılmalarını bekliyoruz. 'Mersin'e koş, Mersin'de koş' sloganı ile çıktığımız yolda tüm Mersinlileri ve sporseverleri Mersin Maratonu'na davet eder, katılanlara da şimdiden teşekkürlerimi sunarım” dedi.


Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu’nun verdiği desteklerle düzenlenecek olan ve 50 bin kişinin tek yürek olarak koşması beklenen 3. Uluslararası Mersin Maratonu’na kayıtlar başladı.
Kayıtlar, Mersin Maratonu resmi web sitesi olan www.mersinmaraton.org adresinden 42 km, 15 km, 5 km (Halk Koşusu), Çocuk Maratonu ve Özel Sporcu olmak üzere 5 ayrı kategoride alınacak ve 29 Kasım 2017 tarihinde sona erecek.
5 km Halk Koşusu’nda yaş sınırı aranmazken, 15 km ve 42 km koşusunda 3 Aralık 2017 tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olma şartı aranıyor. Halk Koşusu için vatandaşlar ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyorken, 15 km ve 42 km’de koşuculardan kayıt bedeli olarak Ekim ve Kasım ayında kayıt yaptıranlar için 20 TL, Maraton Fuarı’nda (1-2 Aralık) kayıt yaptıranlar için 30 TL ücret alınacak.
Kayıt formunu doldurup, ön kayıt işlemini gerçekleştirenler kaydını tamamlanmak için ödeme sayfasına giderek, ödeme işlemini gerçekleştiriyor. Ödeme işlemi gerçekleştirildikten sonra kayıt sorgula sayfasına gidilerek, göğüs numarasının ve kayıt durumunun kontrol edilmesi gerekiyor.
 



Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı