Başkan Seçer Kazanlı Halkı İle İftar Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan ayının 10. gününde Akdeniz İlçesi, Kazanlı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında, Mersin halkı ile buluştu.

16 Mayıs 2019 Perşembe, 15:41
Başkan Seçer Kazanlı Halkı İle İftar Yaptı
-

BAŞKAN SEÇER: “BİZİ AYRIŞTIRMAK İSTEYENLERE İNAT, KARDEŞLİK TÜRKÜLERİ SÖYLEYECEĞİZ”
Seçer, “Israrla bizi ayrıştırmak isteyenlere inat biz kardeşlik türküleri söyleyeceğiz” dedi.
Kazanlı Taziye Evi ve Toplantı Merkezi’nde verilen iftar yemeğine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve çok sayıda Mersinli vatandaş katıldı.
Ramazan Ayı’nın geleneksel kültürünü yaşatıp, Mersin’in her köşesinde iftar sofraları kurmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, bereketli sofralarını bu sefer de Kazanlı halkı için kurdu. Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, Seçer’i tebrik edip, fotoğraf çekinebilmek için adeta izdiham yarattı.
Başkan Seçer, “Bir lokmayı pay ediyoruz”
İftar yemeği öncesinde Kazanlı halkına seslenen ve hayırlı Ramazanlar dileyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “En kötü günümüz böyle olsun. Bir arada, mutluluk, beraberlik içerisinde olalım, daha güzel günlere hep beraber yürüyelim. Hemşehrilerimizle, kardeşlerimizle, dostlarımızla, Ramazan vesilesiyle böyle bir arada olmak, bir lokmayı pay etmek, paylaşmak, dertleşmek, bayramların da bize kazandırdığı en güzel özelliklerden bir tanesi” dedi.
“Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada huzur olsa, kardeşlik olsa, barış olsa”
Oluşan kardeşlik ve hoşgörü ortamının Ramazan Ayı’nda veya bir aylık bir süreçte değil, tüm yıl boyunca devam etmesi gerektiğini dile getiren Başkan Seçer, “Sadece Ramazanlarda bir aylık bir süreç içerisinde bu güzel duygularla bir arada olmaktan ziyade bunu keşke 365 gün gerçekleştirebilsek. Sadece Mersin’de değil, sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada huzur olsa, kardeşlik olsa, barış olsa, din ayrımı, dil ayrımı, mezhep ayrımı, siyasi görüş ayrımı olmadan insanlar kucaklaşsa, birbirine samimi olsa. Benim dileklerim bu yönde Allah’tan. Bu mübarek günde bunu diliyorum, bunu istiyorum” şeklinde konuştu.
“Dünya malında gözümüz yok”
İnsanlığa hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalışacağının ve Mersinlilerin layık olduğu hizmetleri bir bir hayata geçireceğinin altını çizen Seçer, “Daha önce toplumda yaratılan tahribatı ve travmayı ortadan kaldıracak yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Israrla bizi ayrıştırmak isteyenlere inat biz kardeşlik türküleri söyleyeceğiz. Bizim başka çaremiz yok. Şimdi Mersin’de yeni bir belediye başkanı var. Bu konuşan yeni belediye başkanı, ağzından çıkanları uygulamaya koyacak belediye başkanıdır. Bundan tüm yurttaşlarımızın emin olmasını istiyorum. Sizlerle bir arada olmak benim için dünyanın servetinden çok daha anlamlı. Hep söylüyoruz, dünya malında gözümüz yok. Biz memleketimizde insanlığa hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz ve katacağız. Sizlere de layık olduğunuz hizmetleri bir bir sunacağız” dedi.
Konuşmanın ardından dualar ve okunan ezanın artından iftarlar yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti