Başkan Seçer, Muhtarlar Dernek Başkanları İle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar dernek başkanları ile merkez mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

21 Ekim 2019 Pazartesi, 16:27
Başkan Seçer, Muhtarlar Dernek Başkanları İle Bir Araya Geldi
-

Göreve geldikleri günden bu yana tüm mahalle muhtarlarına eşit hizmet anlayışı ile yaklaştıklarını vurgulayan Seçer, “Ben bugüne kadar hiçbir muhtarıma hangi partili olduğunu sormadım. Abi, kardeş gibi olmamız lazım. Biz hizmet etmek için buradayız, gerisi lafügüzaftır. Biz partili, partisiz hiçbir muhtarımızı ayırmıyoruz. Ben mahallelerden çıkan oy sayısını bile bilmiyorum çünkü umurumda değil. Bu benim partilim ya da partilim değil diye ayrım yapmıyorum” dedi.

Muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışmaları gerektiğini dile getiren Seçer, “Muhtarlarımız da, biz de vatandaşa hizmeti severek yapıyoruz, bunu bir toplumsal hizmet olarak görüyoruz ve keyif alıyoruz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarların Mersin’deki temsilcileri ve merkez mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Vatandaşlara hizmet götürme noktasında muhtarların, zincirin en önemli halkası olduğunu ifade eden Başkan Seçer, tüm muhtarlara eşit hizmet anlayışı ile yaklaştıklarını belirtti. Başkan Seçer, görev süreleri boyunca 805 mahalle muhtarı ile uyum içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kiremithane Muhtarı Ali Ülgen, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Mersin Şube Başkanı ve Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal, Tüm Muhtarlar Derneği ve Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahalle Muhtarı Ergün Ünlü ile merkez ilçe mahalle muhtarları, Başkan Seçer’i ziyaret etti.

“Biz vatandaşa hizmeti severek yapıyoruz”

Dernek Başkanları ve muhtarlarla sohbeti sırasında Büyükşehir’in başarısının, muhtarların başarısına bağlı olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Biz aynı trendeyiz. Aynı yolun yolcusuyuz, birlikte seyahat ediyoruz. Lokomotifte bir sorun olursa tüm vagonlarda sorun olur. Birlikte uyum içerisinde çalışmamız gerekiyor. Muhtarlarımız da, biz de vatandaşa hizmeti severek yapıyoruz, bunu bir toplumsal hizmet olarak görüyoruz ve keyif alıyoruz. İnsanlar mutlu olduğu zaman, bizler de huzur buluyoruz. Yorucu, meşakkatli bir iş yaptığımızın farkındayız ama insanların bize olan sevgisi, saygısı, mutlulukları ve gülümsemesi bizi keyifli yapıyor. Hizmet yaptığımız zaman vatandaşlarımız ‘Allah razı olsun’ dediklerinde hepimiz keyif alıyoruz” dedi.

“Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız için imkanları en güzel şekilde kullanıyoruz”

Vatandaşa hizmet götürme noktasında belediye başkanı ve muhtarların uyum içerisinde çalışabilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Seçer, şunları söyledi:“Muhtarlarımızla anlaşabilmemiz çok önemli. Haklı olarak herkes hizmet istiyor. Biz belirli bir program çerçevesinde çalışıyoruz ve bu programı yaparken de mevcut imkanlarımız ölçüsünde yapıyoruz. Bütün şikayetleri gidermeyi, bütün yol taleplerini yerine getirmeyi, hepimiz istiyoruz ve imkanları en güzel şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bütün şikayetleri değerlendiriyoruz, ilgili dairelere ve muhtarlık işlerimize yönlendiriyoruz. Sizlerin bana yardımcı olması lazım. Ben, bugüne kadar hiçbir muhtarıma hangi partili olduğunu sormadım. Abi, kardeş gibi olmamız lazım. Biz hizmet etmek için buradayız, gerisi lafügüzaftır. Biz partili, partisiz hiçbir muhtarımızı ayırmıyoruz. Ben mahallelerden çıkan oy sayısını bile bilmiyorum çünkü umurumda değil. Bu benim partilim ya da partilim değil diye ayrım yapmıyorum. Biz şimdiye kadar hiçbir muhtarımızı geri çevirmedik. Bana oy vermiş ya da vermemiş olabilirsiniz ama biz uyum içerisinde çalıştıktan sonra hiçbir sorunumuz olmaz. Bu konuda rahat olun.”
Dernek temsilcileri ve muhtarlar, Başkan Seçer’in mahallelerine verdiği hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederken, çalışmalarından ve eşit hizmet anlayışından dolayı Seçer’e teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti