Başkan Seçer, Tarsus’ta Kurs Merkezi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde ücretsiz eğitim alan gençleri sınıflarında ziyaret ederek, “Belediyemiz size bir imkan sunmaya çalışıyor.

13 Mart 2020 Cuma, 03:09
Başkan Seçer, Tarsus’ta Kurs Merkezi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
-

Bunlar sizin anayasal hakkınız. Sosyal devletin yapması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Eksiğimiz varsa söyleyin yetkililerimize. Bunları istemek sizin hakkınız, yapmak da bizim görevimiz. Burada her şeyin dört dörtlük yürümesini istiyoruz” dedi.
Öğrencilere şahsi telefon numarasını veren Başkan Seçer, öğrencilerin sorunları, sıkıntıları olduğunda whatsapp’tan kendisine yazmalarını istedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz kurs verdiği Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus’taki şubesini ziyaret etti. 959 gencin ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kursu aldığı merkezdeki tüm derslikleri gezen Başkan Seçer, hem öğretmenlerle, hem öğrencilerle sohbet etti, kurs merkeziyle ilgili talepleri dinledi.
Seçer: “Mutluluk yoksa başarının da anlamı yok”
Üniversiteye hazırlanan ve maddi durumu iyi olmayan gençlere fırsat eşitliği sunmak için eğitim ve öğretimi destekleme kurslarını açtıklarını ifade eden Başkan Seçer, bu merkezlerde her biri alanında kendini kanıtlamış, liyakatli, çağdaş öğretmenlerin görev yaptığına işaret etti. Başkan Seçer öğrencilere, “Bu kurslara isteyerek geliyorsunuz, güvenle geliyorsunuz, huzurla geliyorsunuz. Yüzünüzün güldüğünü görüyorum. Mutluluk yoksa başarının da, derece yapmanın da bir anlamı yok. İnsan emeğinin karşılığını alırsa mutlu olur. Umarım sizler de emeğinizin karşılığını alacaksınız” diye seslendi.
Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden bu yıl beklentisinin yüksek olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Enerji pozitif bakabilmektir. Ailede sıkıntılar olabilir, ekonomik sıkıntılar olabilir. Bunlar hallolur. Ben Tarsus’un Eskiömerli Mahallesi’nde doğdum. Eskiömerli o zamanlar kıyıda köşede kalmış bir mahalleydi. O mahallenin ilkokulundan mezun oldum. Bugün de o okula Büyükşehir Belediye Başkanı olarak girdim. Belediyemiz size bir imkan sunmaya çalışıyor. Bunlar sizin anayasal hakkınız. Sosyal devletin yapması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Eksiğimiz varsa söyleyin yetkililerimize. Bunları istemek sizin hakkınız, yapmak da bizim görevimiz. Burada her şeyin dört dörtlük yürümesini istiyoruz. Bir eksiklik olduğunda, bir sıkıntı olduğunda şikayetlerinizi bana whatsapp’tan yazın” dedi.
Başkan Seçer, öğrencilerin sorun ve şikâyetlerini bizzat kendisine yazabilmeleri için özel telefon numarasını da öğrencilerle paylaştı. Başkan Seçer, Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin Tarsus Şubesi’nde üniversiteye hazırlık kursu alan 65 yaşındaki Bahşende Diren ile de sohbet etti ve sınavlarda başarılar diledi.
Kurs merkezindeki öğrencilerin klima ve yazı tahtası ile ilgili talepleri üzerine Başkan Seçer, bu olanakların iyileştirilmesi için talimat verdi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti