Başkan Şevket Can, Amatör Futbol Camiasıyla Buluştu

Renkli ziyaret...

24 Nisan 2018 Salı, 22:30
Başkan Şevket Can, Amatör Futbol Camiasıyla Buluştu
-

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, amatör spor kulüplerinin yönetici, teknik ekip ve oyuncularıyla Faruk Sodan Stadında bir araya geldi.
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şevket Can, ülkemizin sporda çok daha başarılı olması için amatör sporun daha da fazla desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Can, ‘’Belediye olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için bir çok hizmetimizi hayata geçirdik. Sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Bu anlamda Tarsus Belediyesi olarak şehrin altyapısına verdiğimiz önem kadar insan alt yapısına da önem veriyoruz. Belediye Spor kulübü olarak yaz döneminde yaz okulu açarak ve diğer etkinliklerimizle de şehrimizdeki çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Tarsus’u her spor dalında bireysel ve takım halinde daha başarılı bir şehir haline getirmek için sporculara ve kulüplerimize desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz. Sporun her dalında ilçemizin başarısını arttırmak için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız’’ dedi.
Tarsus’taki amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları neyse ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can,  “Amatör spor kulüplerinin sıkıntıların farkındayım. Elimden geldiğince sizlerin yanında olmaya ve sıkıntılarınızı gidermeye çalışıyoruz. Bundan böylede aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
Amatör spor kulüplerinin kullanıma sundukları çim sahaların bakımı için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, daha sonra amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcularının sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı