Başkan Şevket Can Kurban Keserek Seçim Startını Verdi, "Hamit Tuna'yla El Ele, Gönül Gönüle"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Şevket Can, Eshab-ı Kehf'te Cuma namazı kılıp, dualar eşliğinde kurbanlar keserek seçim startını verdi.

14 Eylül 2018 Cuma, 16:33
G: 14.09.2018 - 16:36
Başkan Şevket Can Kurban Keserek Seçim Startını Verdi, "Hamit Tuna'yla El Ele, Gönül Gönüle"
-

Önceki akşam saatlerinde Basın Müşaviri Ersoy Yalçın'ın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla mevcut Belediye Başkanı Şevket Can'ın yeniden Genel Merkezin kararı ile MHP Tarsus Belediye Başkan adayı olduğu duyurulmuştu. Paylaşımın ardından tüm sosyal platformlarda binlerce paylaşım yapılarak Başkan Şevket Can'a destek verildi.
Seçim Startı Eshab-ı Kehf'ten Verildi
Açıklamanın duyulduğu saatlerde, Ankara'dan dönüş yolunda olan Şevket Can gece yarısı Tarsus'a döndü. Açıklama ve seçim startı için Eshab-ı Kehf'te program düzenlendi. Programa, MHP İl Başkanı Zeynel Uğru Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP'li Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Alirıza Genç, Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Emre Bircan, MHP Mersin İl Eski Başkanı Sebahattin Kılıç, Oda, Dernek, STK Başkanları, Yeni ve Eski İl Yöneticileri ile bir çok partiliden oluşan kalabalık bir katılımla seçim startı veren Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can konuşmasına kalabalığı selamlayarak başladı.
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın talimatıyla bu kutsal göreve bir kez daha adaylığının şahsına tebliğ edildiğini ifade eden MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, "Başta Genel Başkanımıza, Genel Merkez Yöneticilerimize, şahsıma bu görevi bir kez daha verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Buradan şunu da belirtmek istiyorum. Bu Bayrak kaldığı yerden 6. döneminde devam edecektir. Sizlerin duası ve desteği ile Bu bayrak kaldığı yerden devam ettiği gibi Genel Başkanımıza şahsım ve hepimizin adına söz vererek, mahcup olmadan, bu kutsal görevi bir kez daha kazanmayı Cenab-ı Allah nasip etsin diyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Şevket Can'dan Kocamaz'a Teşekkür
1994 yılında yapılan Yerel Seçimlerden MHP'nin adayı olarak Tarsus'ta seçimi kazanarak 20 yıl Tarsus'a son 5 yıl ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm Mersin'e hizmet eden Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür eden. Can, "Gerçekten Belediyecilik anlayışıyla incelediğimiz zaman 20 yılda şehrimizde büyük bir değişim sergilendi. Kentimizin altyapısı yoktu, yollarından köprüsünden yapmış olduğu hizmetleri saymakla bitmez. 20 Yıl Tarsus olmak üzere son 5 yıldır Mersin Geneline hizmetler için kendisine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum " dedi.
Şevket Can Adaylık
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamit Tuna'ya Destek
Genel Başkanın talimatıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı gösterilen Hamit Tuna'ya destek vererek birlikte, çalışıp Mersin'i ve Tarsus'u tekrar kazanacaklarını ifade etti. Başkan Şevket Can, "Büyükşehir Adana'dan Antalya'ya kadar uzanıyor, şehrimize hizmetlerin bir kısmı Büyükşehir belediyemizden geldi ve gelmeye devam edecektir, Onun için Hamit Başkanımızla birlikte el ele , gönül gönüle Tarsuslu hemşerilerimiz olarak birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız. Allah'ın izniyle. Buna da mecburuz. Biz Genel Başkanımızın talimatına uyan neferleriz, Genel Başkanımız böyle uygun gördüyse, bizde dünde, bugünde, yarında uygulayacağız. Hamit Başkanımızla el ele vererek, hem Büyükşehiri, hem Tarsus Belediyesini kaldığı yerden devam ettireceğiz." dedi.
MHP Tarsus Adaylık Açıklaması
Hizmet Ederken Hiçbir Vatandaşımızı Birbirinden Ayırmadık
Belediyecilik dokunmaktır, Belediyecilik Hissetmek, Belediyecilik ötekileştirmeden hizmet etmektir diyen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, "Her platformda paylaştık, Suriyelilerin gidebileceği bir ülke olarak bizim ülkemiz vardı. Bizim böyle bir durumda gidebileceğimiz ülke yok. Biz oy vereninde vermeyeninde, bizi seveninde sevmeyenin de belediye başkanı olduk. Bunu en güzel muhtarlarımız bilir. Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımızdır. Telefonlarımıza ismiyle köyüyle kayıtlı, bu vesileyle de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı