Başkan Tollu Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve yönetim kurulu üyeleri Polis Haftası münasebeti ile ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek polislere powerbank hediye ettiler.

15 Nisan 2018 Pazar, 00:32
Başkan Tollu Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti
-

Ziyarette Polislerin vatandaşın huzurlu bir yaşam sürebilmesi için ne denli önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini bildiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “huzurlu ve güven dolu bir yaşam için polisler olmazsa olmazımızdır, polislerimiz, güven ve huzurun teminatıdır” dedi. 
Polis Haftası münasebeti ile Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştiren ve polislere powerbank hediye eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, polisler sayesinde rahat içerisinde bir yaşam sürdürdüklerini dile getirdi. Vatandaşlara güven ve huzuru aşıladıkları için polislere minnet duyduklarını ifade eden Tollu, onların varlığının bilinci sayesinde toplumların sağlıklı olduklarını kaydetti.
ONLAR SAYESİNDE İLÇEMİZDE GÜVENDEYİZ
MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne polis haftası nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarette Polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünde tüm polislerin bu seçkin günlerini kutladığını belirten Başkan Tollu, polislerin hakkını ödemenin mümkün olmadığını ancak çam sakızı çoban armağanı niteliğinde bir hediyeyle onları unutmadıklarını hissettirmek istediklerini söyledi. Erdemli’de görev yapan polislerin her zaman yanında olduklarını ve ifa ettikleri önemli hizmetlerle gurur duyduklarını ifade eden Başkan Tollu,  “ilçemizde görev yapan değerli polis kardeşlerimiz, gece-gündüz demeden bizlerin huzuru için çalışıyor. Onların bu çabaları takdire şayandır. Onlar sayesinde ilçemizde güvendeyiz. Onlarla birlikte daha güzel bir Erdemli için çalışıyoruz. Polislerimizin 173. si kutlanan polis haftalarını gönülden tebrik ederim” diyerek sözlerini tamamladı. 
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ise yaptığı konuşmasında, ‘’Halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, özveri ile çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi. 
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve MHP yönetimine teşekkür etti.


Başkan Tollu Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı