Başkan Tollu Karaahmetli’de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Erdemli Belediyesi, Karaahmetli Mahallesi’nde parke hizmetine başladı.

13 Temmuz 2018 Cuma, 17:16
Başkan Tollu Karaahmetli’de Çalışmaları Yerinde İnceledi
-

Yol-asfalt hizmetlerinin yanı sıra Cami’ ininde Çevre düzenleme sini’de yapan, Erdemli Belediyesi bu kapsamda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köyde planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Karaahmetli`yi hak ettiği noktaya çıkarma gayesinde adım adım hedefe ulaştıklarını söyledi. Karaahmetli’de çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tollu, vatanlarla mahalle kahvehanesinde çay içip sohbet ettikten sonra belediye ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. yapılan tüm hizmetlerin Erdemli’li vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını söyleyerek, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapacaklarını ifade etti.
KÖYLER HER ALANDA EN İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR
Erdemli Belediyesi’nin Karaahmetli Mahallesi’nde başlattığı kapsamlı çalışmada aynı tempoda ilerliyor. Kara Ahmetli Mahallesi’ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan hizmetlerin Karaahmetli’yi hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi. Kara ahmetli’nin her alanda en iyi hizmeti almayı hak ettiğini vurgulayan Başkan Tollu, “hak edilen bu hizmeti ulaştırmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.
PARKE DÖŞENMESİ GEREKEN YERLERE PARKE DÖŞÜYORUZ
İhtiyaç olan bölgelerde parke ve yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Tollu, bu kapsamda Karaahmetli’de çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi. Tüm park, okul, cami ve Kur-an Kurslarının bahçelerini parke olarak dizayn ettiklerini belirten Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Köylerde ulaşım ve yol-asfalt konusunda rekor kırıyoruz. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşüyoruz, oturma grupları ve kamelyalar yapıyoruz. Bunun yanında boya badana ve tadilat işlerini de yapıyoruz. Ekiplerimiz şimdi de Karaahmetli Mahalle’mizde Camii’nin çevre düzenlemesi ve parke çalışmalarımız sürüyor. 2014 yılında yürürlüğe giren büyük şehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köyümüze aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz.”
KÖYLER BAMBAŞKA BİR ÇEHREYE DÖNÜŞÜYOR
Erdemli’nin tüm köylerinde eşit hizmeti götürmeye çaba sarf ettiklerini belirten Tollu, ‘Nerede insan orada hizmet’ anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerini söyledi. Erdemli ve tüm köylerde söz verdikleri gibi asfaltsız ve hizmetsiz tek bir nokta bırakmayacaklarını vurgulayan Tollu, her köşesini ilmek ilmek işleyeceklerinin altını çizdi. Mahalleye dönüşen köylerin çok yakında bambaşka bir çehreye bürüneceğini müjdeleyen Tollu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yoğun bir çalışma performansı sergileyen belediye çalışanlarına ve onlara yardımcı olan vatandaşlara teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”