BAŞKAN TUNA, KIRMIZI GÜLLER DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

Kent genelinde toplum yararına hizmet veren tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı, Kırmızı Güller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mukaddes Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 

05 Aralık 2016 Pazartesi, 22:34
BAŞKAN TUNA, KIRMIZI GÜLLER DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI
-

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette; derneğin amacı ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Mukaddes Özdoğan, kendilerine sunduğu destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.


            Özdoğan: “Derneğimiz, 2011 yılında kuruldu. Amacımız, yardıma muhtaç kişilere ve özellikle çocuklarımıza gıda ve giyim gibi konularda destek vermektir. Faaliyetlerimizi şuan ağırlıklı olarak Toroslar İlçesi’nde yapıyoruz. Aynı zamanda bugüne kadar doğum günlerini kutlamamış çocuklarımızı da tespit ederek, onlara sürpriz doğum günleri yapıyor ve yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya da derneğimize sunduğu desteklerinden dolayı yeniden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.


            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise sivil toplum kuruluşlarının kentin önemli dinamikleri olduğuna dikkat çekerek, Kırmızı Güller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de hayata geçirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

            Hizmet anlayışlarının ‘Ben yaptım oldu’ mantığı değil, birlikte yönetmek olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Tuna, bu yapılarla olan istişarelerine ve sundukları desteğe devam edeceklerini ifade etti.
            Fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda Toroslar’ın fiziki, sosyal ve ekonomik yapısından bahseden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, toplumda gördükleri her eksiğin giderilmesi yönünde imkanları ölçüsünde katkıda bulunmaya çalıştıklarını kaydederek: “Göreve geldiğimiz 13 yılda yaptığımız çalışmalar ve yatırımlarla ilçemizin albenisini daha da yükselttik ve imar yapısının sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağladık. Şuan belediyemiz, üç belediyenin verdiği toplam inşaat ruhsatlarının tamamından daha fazla ruhsat vermiş ve vermeye devam etmektedir. İlçemizde modern ve hızlı bir yapılaşma gerçekleşmiştir. Çalışmalarımızı da sağlık, eğitim ve gençlik üzerine yoğunlaştırdık ve birçok önemli projeleri hayata geçirdik” dedi.
            
“Meme kanserinde erken teşhis için ücretsiz sağlık taraması yaptırıyoruz”

 

            Son günlerde özellikle kadınlarda göğüs kanseriyle ilgili bulguların artması nedeniyle Sağlık Müdürlüğüyle ortaklaşa KETEM merkezi kurduklarının da bilgisini veren Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin doğu kısmında Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız bir proje ile Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi(KETEM) oluşturduk. Şuan bu merkez aktif olarak kullanılır bir vaziyettedir. Erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bölgemizdeki bütün kadınlarımızı, bu merkezde iki yılda bir periyodik olarak göğüs taramasından geçirmeyi hedefliyoruz. Köyden kente tüm mahallelerimizden kadınlarımızı servisle alarak bu merkezimize getireceğiz” dedi.
            “Sivil toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için önemlidir” diyen Başkan Tuna, Dernek Başkanı Başkanı Mukaddes Özdoğan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti