Başkan Tuna, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, oyunu Yalınayak Ortaokulu’nda 2313 numaralı sandıkta kullandı.

31 Mart 2019 Pazar, 12:29
G: 31.03.2019 - 15:30
Başkan Tuna, Oyunu Kullandı
-

Oy kullanmaya ailesi ile birlikte gelen Başkan Tuna, sandık görevlileriyle tek tek tokalaşarak, başarılar diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.
Oyunu kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Tuna, yerel yönetimler seçimlerinin Mersin’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek; “Seçimler, demokrasinin düğünleridir. Milletimizin iradesi sandığa yansıyacak” dedi.
“Kente hizmet etmek istiyoruz” diyen Başka Tuna; “Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Üslubumuz, usulümüz ve seçim ahlakımız var. Ona etik kurallar içinde riayet ettik. Kendi projelerimizi ve kendimizi ifade ettik. Tabi ki bu tercih meselesi. Bilgi birikimimiz ve ürettiğimiz projelerle kente hizmet etmek istiyoruz. Üç dönemdir Toroslar Belediye Başkanlığımızda da kentimize değer kattık. İnşallah Büyükşehir ölçeğinde yetkileri ve bütçesi büyük yerde, milletimiz teveccüh gösterir ve Rabbim takdir ederse kentimizin geneline değer katacağız. Bu kent, sosyal doku ve demokratik yapı olarak Türkiye’nin bir minyatürü. Sosyal barışın tesis edilmesinde biz önemli bir unsuruz. Toplumun her katmanına giren, onlarla irtibat kuran, aidiyet duygusu katan, ortak paydada milleti buluşturan yanımız ve yönümüzle bu kenti barışın kenti yapacağız inşallah. Huzur olursa, sermaye ve yatırımcı gelir. Bu kent aslında yatırımlara çok açık bir kenttir. Nasip olur başkan olduğumuzda 5 binlik planları kısa vadede yapacağız. Yatırımcının önünde ne kadar engel varsa o engelleri kaldıracağız. Seçim sonucuna saygılıyız. Seçim, millet iradesinin sandığa yansımasıdır. Tabi ki millet bizi nerede işaret ederse biz de orada duracağız. Seçimlerin kentimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı