Başkan Tuna; “Trafik Sorunun Çözümü Eğitimden Geçiyor”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Kentte faaliyet gösteren sürücü kurslarının sahipleriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

09 Şubat 2019 Cumartesi, 09:33
Başkan Tuna; “Trafik Sorunun Çözümü Eğitimden Geçiyor”
-

Mesut Sezer Sürücü Kursunda gerçekleşen toplantıya Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu da katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mesut Sezer Sürücü Kursu sahibi Mesut Sezer, Cumhur İttifakı Adayları Başkan Hamit Tuna’ya ve Bekir Topçu’ya çıktıkları bu yolda başarılar dileyerek; “Gönüller hazır. Memleket işi gönül işidir.Başkanımız Hamit Tuna’ya ve Bekir Topçu’ya başarılar diliyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu ise Belediye Başkanı olduklarında Yenişehir İlçesini makamdan değil, milletle beraber yöneteceklerine dikkat çekerek; “Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Hamit Tuna’yı inşallah hep beraber 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız” dedi.
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da Mersin’i ortak akılla bir yönetişim anlayışıyla yönetmeye talip olduklarını belirterek, bu noktada sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının, meslek odalarının ve her bireyin üreteceği fikre önem verdiklerini söyledi.
Trafik sorunun kentin önemli meselesi haline gelmesinin üzücü olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Bunu neyle düzeltebiliriz. Eğitim ve öğretimle. Toroslar’da Korukent Mahallemizdeki yaklaşık 37 dönümlük eski sürücü kurs eğitim yerinde trafik eğitim parkı projemizi hayata geçirdik. Buradaki binayı da revize ettik ve akülü araçların yer alacağı, pratik ve teorik eğitimlerin yapılacağı bir merkeze dönüştürdük. Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere.Bu projeyi de tamamen kendi işçimiz ve kendi imkanlarımızla hayata geçirdik. Trafik bilinci, küçük yaşlarda başlar. Sürücü kurslarımızdan ve Trafik Şube Müdürlüğümüzden gelecek eğitimcilerimiz burada çocuklarımıza eğitim desteği sunacaklar. Pratik ve teorik eğitimlerle çocuklarımızın küçük yaşta trafik kurallarını öğrenmelerine katkıda bulunacağız. İlimin ve bilimin ışığında öğreterek, amacımız kural hatasının getirdiği sonuçlar ve aşırı sürattan kaynaklanan trafik kazalarını en aza indirmektir. Bunu da yaşam biçimi haline getirmemiz lazım. Sürücü kursu sahiplerimizin sunacağı katkı çok önemli. Bu kenti Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra birlikte yöneteceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”