Başkan Tuna; “Yatırımcının Önünü Açacağız”

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği’nin (GİAD) konuğu olan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Kentin kalkınması ve gelişmesi için yatırım yapmak isteyen her insanın önünü açacağız” dedi.

18 Şubat 2019 Pazartesi, 20:20
Başkan Tuna; “Yatırımcının Önünü Açacağız”
-

Sultaşa Otel’de düzenlenen toplantıda Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Hamit Tuna, kenti geleceğe taşıyacak projelerini anlattı ve görüş alışverişinde bulundu.
Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M.Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun da hazır bulunduğu toplantıda söz alan Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol; “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımızın hazırladığı projeler ve yatırımlar bizleri heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor” dedi.
Başkan Hamit Tuna’nın, 15 yıldır Toroslar’a kazandırdığı hizmetleri takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten İzol, kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diledi. İzol; “Başkanımız Hamit Tuna’nın, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede olduğunu biliyoruz. Kentimizin bütünlüğünü ve beraberliğini sağlamak adına bizim, kentimizin bir ağabeye ihtiyacı var. Biz, girişimcilerin ve gençlerin beraber hareket edebileceği, cesaret alıp gücünü ve enerjisini arkamızda hissedebileceğimiz, yatırımlarımızı rahatlıkla yapabileceğimiz ve sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir başkana ihtiyacımız var” dedi.
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da Mersin Girişimci İş Adamları Derneği’nin vizyonel bir yapı olduğunu belirterek, gelişmeye açık böyle bir yapıyla 31 Mart’tan sonra kenti birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi.
Her zaman uzlaşmacı bir yapıda olacaklarının da altını çizen Başkan Hamit Tuna; “Bugüne kadar ben yaptım olduğu mantığı ile değil, birlikte yapma, ortak uzlaşı ve ortak akılla kenti yönetme kültürünü en üste çıkarmaya gayret ettik. Çalışma yol haritamızı sağlık, eğitim ve gençlik olarak belirledik ve bunun üzerine yoğun çalıştık. Toroslar’ı sağlığın merkezi yaptık. Arsa vererek ya da kamulaştırarak devlet kurumlarının tamamını getirdik. Tüm olumsuzlukların eğitimle düzeleceğinin bilinciyle Milli Eğitim’e 25 okul yeri vererek, Türkiye’de en çok okul yeri veren belediye olduk. Bu kenti biliyoruz. Bundan sonrada Allah’ın bütün güzelliklerini içinde barındıran Mersinimizin genelinde sağlık, eğitim ve gençlik alanındaki çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Bunun üzerine; su, güneş, toprak, çevre, kadın ve çocuklarımıza yönelik projelerimizle kentimizi zenginleştireceğiz. Bir şehrin aslında hizmet noktasındaki en özellikli ve en önemli durumu plandır. Plandır bu kenti büyüten ya da stabil hale getiren. Planı doğru şekillendireceksiniz ki kent doğru şekillensin. Biz de öncelikle kentimizi hangi yönde geliştireceğimize karar verdik bu yönde projelerimizi hazırladık. Tarım, sanayi, lojistik, turizm, spor, kültür ve sanat alanında da kentimizi daha da büyüteceğiz. Biz, bu kente yatırım yapmak isteyen her insanımızın önünü açacağız ve plan anlamında bekletmeyeceğiz. Bizim uzlaşmacı yanımız var. Burnu havalarda olan bir insan değiliz. Yeter ki kentimiz kazansın. Bağlantılarımızı kurarak, kentimize yatırım yapmak isteyen herkesin yanında olacağız. Mersin GİAD’da bizim için çok önemli ve vizyonel bir yapı. Biz de olduğumuz yeri çizip, küreselleşen dünyanın değişen düzenine ayak uyduran ve gelişmeleri takip eden yanımızla hedeflere koşuyoruz. Bizi biz yapan değerlerimizden de asla taviz vermiyoruz. Cumhur İttifakının özü de budur. Vatan, millet, bayrak ve milletin değerleri, tarih şuuru ve milli kültürüdür. Bu değerlerimizden ödün vermeyen yanımızla da gelişmeye açığız. Gelişmeye açık olan ve her sektörden insanlarımızın olduğu böyle yapılarla da kentimizi birlikte, ortak akılda yöneteceğiz. Sizlerle zaman zaman bir araya gelerek, kentimizin tıkanan sorunlarını birlikte aşacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti