Başkan Vahap Seçer, “Türk Polisi, Gayretleriyle Milletimizin Gönlünde Taht Kurmuştur”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü ve Polis Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Nisan 2019 Salı, 14:21
Başkan Vahap Seçer, “Türk Polisi, Gayretleriyle Milletimizin Gönlünde Taht Kurmuştur”
-

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:
“Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrarın korunmasında en büyük güvencedir.
1845 yılında yayımlanan ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurularak, kamu düzeninin sağlanması için zaman ve mekân ayrımı gözetmeksizin mesai yapmakta olan Türk Polis Teşkilatımız, hiç bitmeyen azmiyle milletimize hizmet vermeye devam etmiştir.
Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman adeta sığındığımız liman olan polislerimiz, tüm zorlu koşullara rağmen büyük özveri ve fedakârlıkla yanımızda yer alarak, bazen kurtarıcımız bazense destekçimiz olmuştur.
Değerli Emniyet Teşkilatımız, sadece adli suçlarla değil, ülkemizin genel güvenliğinin sağlanmasında da büyük rol oynamaktadır.
Polis Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana halkımızın ve ülkemizin güvenliği için yaptıkları tüm hizmetlere müteşekkiriz.
Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin şerefli mazisini, milletimizden aldığı güçle birleştirerek hizmetlerine en iyi şekilde devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de kentimiz Mersin’de görev yapan tüm polislerin Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti