Başkan Vahap Seçer’den, Tarsus Koordinasyona Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Seçer, Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’tan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

10 Haziran 2020 Çarşamba, 13:28
Başkan Vahap Seçer’den, Tarsus Koordinasyona Ziyaret
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2023 yılı sonuna kadar Tarsus’a 207 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyerek, “Tarsus’un dört bir yanında, halkımızın huzuru ve geleceği için, tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Tarsus’a 2023 yılına kadar 207 milyon TL’lik yatırım hedefliyoruz. Elbette bu rakam, önümüzdeki süreçte daha da yukarıya çekilebilecektir” dedi.

“Tarsus bizim gözbebeğimiz” ifadesini kullanan Başkan Seçer, Tarsus’a çok amaçlı kullanılabilir salonları ve eklentileri olacak modern bir kültür merkezi kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gezi ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Tarsus’ta Yaş Sebze ve Meyve Hal esnafı ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinasyon merkezini de ziyaret eden Başkan Seçer, burada Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’tan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Seçer, Tarsus ve Çamlıyayla’nın onlarca noktasında altyapı ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, yeni yapılacak yatırımlarla ilgili olarak müjde verdi.

“Tarsus’u çok önemsiyoruz”
CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Seçer, çok önemsediği Tarsus’a modern bir kültür merkezi kazandırılması için yer tespiti konusunda da incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in en büyük ilçesi olan Tarsus’u çok önemsediklerini ifade ederek, “Tarsus bizim gözbebeğimiz. Çok değerli birikimleri olan, kadim bir kent. Kültürel, ekonomik, dinsel, etniksel; kısacası birçok zenginliği bünyesinde barındıran bir ilçemiz. Bugüne kadar herkes kendi bakış açısına göre bu kente bir şeyler yapmış. Şimdi biz, bir yerlerden görevi aldık ve bunu daha ileriye taşıma zorunluluğumuz var. Bizden beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Beklentileri yerine getirmek içinde; vatandaşlarımızın, bizlerin gece-gündüz demeden çalıştığımızı bilmelerini istiyoruz” dedi.

Başkanı Vahap Seçer, 2023 yılı sonuna kadar Tarsus’a 207 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını söyleyerek, “Tarsus’un dört bir yanında, halkımızın huzuru ve geleceği için, tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Tarsus’a 2023 yılına kadar 207 milyon TL’lik yatırım hedeflemekteyiz. Elbette bu rakam, önümüzdeki süreçte daha da yukarıya çekilebilecektir” diye konuştu.
Tarsus’un gelecek 50 yılına hitap edecek bir kültür merkezi kazandırmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Vahap Seçer, “Tarsus’u ziyaret etmemizin amaçlarından bir tanesi ve en temeli, buraya çok güzel bir kültür ve sanat merkezi yapacağız. Tarsus’ta çok eskiden kalma, kapasite ve mimari olarak yeterli olmayan bir kültür merkezi var. Kentin ismine yaraşır bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Arkadaşlarımla beraber yer tespiti için geldik. Hangi bölgede olması gerektiği önemli çünkü gelecek 50 yılı programlıyoruz” şeklinde konuştu.

Mevsimlik tarım işçilerinin daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için Konyetner Kent projesi üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mevcut Şehir Mezarlığı’nın kapasitesinin büyük oranda dolmasından dolayı önümüzdeki günlerde şehir mezarlığı olarak kullanılmaya başlanacak ve altyapı çalışmalarının sürdüğü Sucular Mahallesindeki alanda ve yine yeni yatırımların planlandığı MESKİ’ye ait Ergenekon Mahallesinde bulunan D3 su deposu arazisinde incelemelerde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”