Başkan'dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Sağlık çalışanlarını unutmadı...

15 Mart 2018 Perşembe, 20:17
Başkan'dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
-

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, İl Yöneticisi Erol Erdoğan ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Erman Eker’ i hastanede görevli doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, tıp bayramlarını kutladı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Erman Eker’ i makamında ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle icra eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum’ diyerek, ‘’Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Hekim arkadaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın bu ülke için emeği gerçekten çok büyük. Hassaten bu ülkenin her şartında ciddi bir mücadelenin içerisinde olduğunu biliyoruz. Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Afrin’de görev yapan askerlerimizin de yanında sağlık çalışanlarımızın gönül dolu mücadele ediyor olması bu milletin asaletinin en büyük göstergesidir. Bu vesile ile de bugün ziyaretimizde Tıp Bayramını tebrik etmek istedik. Gerçekten bu kutsal görevi ifa eden tüm arkadaşlarımızın, gerek Devlet Hastanemizde gerek hastanelerde gerek tüm ilgili birimlerde hekimlerimizi, sağlık çalışanlarını tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum. Allah muvaffak eylesin. Onlara sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum’’ dedi.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ise ziyarette kısa bir konuşma yaptı. Başkan Özsu, Başhekim Emrah Eker ve tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
Hastane Başhekimi Emrah Eker yaptığı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tollu’ nun her daim yanlarında olarak varlığını hissettirdiğini ifade etti. Başhekim Eker, ‘’Başkanımız SayınMükerrem Tollu, Tıp Bayramı dolayısıyla bugün de bizleri yalnız bırakmadı. Şahsım ve tüm hastane çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
BAŞKAN TOLLU DOKTOR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YALNIZ BIRAKMADI
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu daha sonra ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastaneyi gezen Başkan Tollu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane odalarını tek tek gezen başkanTollu, sağlık çalışanlarıyla ayaküstü sohbet etti ve bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Tollu, daha sonra ilçe genelinde bulunan sağlık ocaklarında görev yapan doktorlarında gününü kutlayarak, günün anısına çiçek takdim etti.
Doktorlar ve tüm sağlık çalışanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadığı için BaşkanTollu’ya teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı