Batman'da 12 Ayrı Dosyadan Aranan Şahıs, Polis Tarafından Tutuklandı

Batman'da 12 ayrı dosyadan aranan ve 11 yıl 6 ay hapsi bulunan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Batman'da 12 Ayrı Dosyadan Aranan Şahıs, Polis Tarafından Tutuklandı
Batman'da 12 ayrı dosyadan aranan ve 11 yıl 6 ay hapsi bulunan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.
Google News'te Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, 13 Şubat 2026 tarihinde Batman'da Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Ahmet Arif Bulvarı üzerinde bir uygulama gerçekleştirdi. Bu sırada Y.T. isimli şahıs durduruldu. Kontrol esnasında, Y.T.'nin abisine ait kimlik kartını ibraz ettiği öğrenildi. Ekipler, şahsın GBT sorgulamasını yapacağı sırada Y.T., kaçmaya çalıştı. Kısa süren bir kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin, farklı illerde 12 ayrı 'bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan arandığı belirlendi. Ayrıca, Y.T.'nin 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından adli mercilere sevk edilen Y.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin