Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki camilerde temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda, camilerin iç ve dış alanlarında detaylı temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor. Ekipler, vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ve düzenli bir ortamda yapabilmesi için çalışmalara hız veriyor.
Ramazan ayı bu yıl 18 Şubat Çarşamba akşamı kılınacak ilk teravih namazıyla başlayacak ve 19 Şubat Perşembe günü ilk oruç tutulacak. Bu tarihlerin yaklaşmasıyla birlikte, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, camilerde yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak temizlik çalışmalarını arttırdı. Camilerin halıları süpürülüp silinirken, mihrap, minber, kürsü, pencere, kapı ve ayakkabılık alanları titizlikle temizleniyor. Ayrıca cami avluları, şadırvanlar ve çevre alanlarda genel temizlik çalışmaları yapılarak ibadet alanları Ramazan ayı öncesinde hijyenik ve düzenli bir şekilde vatandaşların kullanımına sunuluyor.
Battalgazi Belediyesi ekipleri, Ramazan süresince camilerde temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürerek, vatandaşların ibadetlerini huzur ve temizlik içinde yerine getirebilmeleri için katkı sağlamayı hedefliyor.