Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi Açılıyor

Bereket şehrinin bereketli belediyesi Tarsus Belediyesi açılış kervanına bu haftada devam ediyor. Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezine eski belediye başkanlarından Bedrettin Sarpkaya’nın ismini verdi.

21 Şubat 2018 Çarşamba, 12:55
Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi Açılıyor
-

Belediye Başkanı Şevket Can, ahde vefa örneği göstererek, yaşam boyu spor merkezine eski belediye başkanlarından Bedrettin Sarpkaya’nın ismini verdi.
Tarsus Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yaptırılan Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 13.30’da törenle hizmete açılacak.
Açılışa tüm Tarsusluları davet eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, her bölgenin ihtiyacına göre hizmet ürettiklerini söyledi.
29’uncu hizmeti açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Can,  “Mahalle mahalle projelerimizi bir bir açtığımız bir sürece girdik. Ayrım yapmadan talepler doğrultusunda geliştirdiğimiz projelerimiz artık hizmete giriyor. Bunlardan birini de bu hafta Fatih Mahallemizde açacağız. Açılışını yapacağımız yaşam boyu spor merkezimize 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı yapan sayın Bedrettin Sarpkaya’nın adını veriyoruz. Sayın Sarpkaya’ya kentimize verdiği hizmetler içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet, Yeşil, Kavaklı ve Şehitlertepesi mahallerimize yaptırdığımız yaşam boyu spor merkezleri açılışını bekliyor. Onların da açılışını önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz.
Bu tür tesislerimizin sayılarını çoğaltacağız. Sağlığımız için sporun hayatımızdaki önemi yadsınamaz. “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” atasözü bizlere bunun önemini açık seçik göstermektedir. Sadece beden için değil, ruh sağlığımız için de spor vazgeçilmez aktivitelerden biridir” dedi.
Vatandaşları açılışa davet eden Başkan Can, “Biz siyaset değil, hizmet üretiyoruz. Mahallelerden gelen taleplere göre proje geliştiriyoruz. Fatih Mahallesi’nden gelen spor merkezi talebini de boş çeviremezdik. Fatih Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Açılışa bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”