Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Çavuşbucağı’nda Coşkulu Karşılama

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Çavuşbucağı Mahallesinde kahve toplantısı düzenleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

28 Şubat 2019 Perşembe, 16:34
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Çavuşbucağı’nda Coşkulu Karşılama
-

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çavuşbucağı Mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla ve ilgiyle karşılandı. Başkan Turgut, ‘Bizleri gönülden kucaklayan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışacağız ve kentimize daha çok hizmet getireceğiz’ dedi.
‘SİLİFKE’DE HEP BİRLİKTE YENİDEN KAZANACAĞIZ’
Gördüğü yoğun ilgiden memnun olan CHP Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kalabalığa seslenerek, “Martın sonunda baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.
Silifke’de gerçekleştirilen hizmetlerin Mersin’in dört bir yanında takdir gördüğünü kaydeden Başkan Mustafa Turgut, “Doğup büyüdüğüm bu güzel kentime, hizmetlerimiz henüz bitmedi. İkinci dönemde inşallah Silifke’nin bütün eksikliklerini çözmüş olacağız. Yeni yeni projeler ve yatırımları kentimize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.
5 yıl önce görev geldiğimiz ve başlatmış olduğumuz hizmet atağımız 31 Mart’tan sonra Silifke’nin bütün geneline yayılmış olacak. Büyükşehir Belediyemizi de alarak 88 mahallemizde hummalı bir çalışma yapacağız.
Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz. Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.
Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut kahve toplantısının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, hasta ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Çavuşbucağı’nda Coşkulu Karşılama
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Çavuşbucağı’nda Coşkulu Karşılama
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Çavuşbucağı’nda Coşkulu Karşılama

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”