BELEDİYE OTOBÜSLERİ ŞEHİR HASTANESİ SEFERLERİNE BAŞLADI

24 Ocak 2017 Salı, 17:47
BELEDİYE OTOBÜSLERİ ŞEHİR HASTANESİ SEFERLERİNE BAŞLADI
-

Mersinlilere daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım hizmeti sunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürerek, bugüne kadar toplam 110 adet belediye otobüsünü vatandaşların hizmetine sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ve kırsalda birçok noktaya ulaşıyor. İhtiyaç duyulan noktalara yeni hatlar ekleyen, yoğun kullanılan noktalara giden otobüs sayılarını artırarak, vatandaşlara kolay ulaşım sağlayan ve bu sayede günlük yolcu sayısını 30 binden 90 binin üzerine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, son olarak 9 belediye otobüsü hattını Mersin Şehir Hastanesi’ne yönlendirerek, vatandaşların hizmetine sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmalar kapsamında 101, 102, 106, 107, 108, 128, 132, 133, 169 numaralı belediye otobüsü hatlarının güzergahlarına Mersin Şehir Hastanesi de eklendi. 9 hattın geçeceği Mersin Şehir Hastanesi güzergahında toplam 51 belediye otobüsü hizmet veriyor.  

Çağdaşkent-Üniversite güzargahında hizmet veren 101 nolu hat 20 dakika, Çağdaşkent-Afet güzargahında hizmet veren 102 nolu hat 20 dakika, Makine İkmal-Demirtaş güzargahında hizmet veren 106 nolu hat 60 dakika, Makine İkmal-Akbelen güzargahında hizmet veren 107 nolu hat 60 dakika, Makine İkmal-Çavuşlu güzargahında hizmet veren 108 nolu hat 30 dakika, Yeni Otogar-Tece güzargahında hizmet veren 128 nolu hat 20 dakika, Huzurkent-Yeni Otogar güzargahında hizmet veren 132 nolu hat 30 dakika, Yeni Otogar-Pozcu-Üniversite-Tece güzargahında hizmet veren 133 nolu hat 30 dakika, Özgürlük Mahallesi-Üniversite güzargahında hizmet veren 169 nolu hat 60 dakika aralıklarla Mersin Şehir Hastanesi’nden geçiş yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından ileriki günlerde yoğunluk ve gelen talep doğrultusunda Mersin Şehir Hastanesi’ne yönlendirilen 9 hattın yanı sıra yeni hatların da ekleneceği belirtildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı