Beşiktaş, Gençlerbirliği Maçına Hazırlanıyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettirdi.

Beşiktaş, Gençlerbirliği Maçına Hazırlanıyor
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettirdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idman, kondisyon ve taktik çalışmaları içeriyordu. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, ardından taktiksel çalışmalarla sona erdi.

İdmanın Detayları
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların kondisyonunu artırmayı amaçlarken, teknik detaylar üzerine de yoğunlaşıldı. Antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşuları yapıldı, ardından pas çalışmaları ile devam edildi. Teknik direktör Sergen Yalçın, futbolculara taktiksel yönlendirmelerde bulunarak, Gençlerbirliği karşısında nasıl bir oyun sergilemeleri gerektiği konusunda bilgiler aktardı.

Hedef 3 Puan
Beşiktaş, 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan bu kritik karşılaşmadan 3 puan alarak ligdeki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Takım, hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürerek, taraftarlarına galibiyetle dönmeyi planlıyor. Antrenmanın sonunda oyuncuların motivasyonu ve takım ruhu oldukça yüksekti.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin